avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

In cazul in care tatal copilului lucreaza cu contract de munca in strainatate insa din rea vointa vrea sa plateasca doar 1/4 copilului raportat la salariul minim pe economie din tara, pot solicita instantiei sa formuleze o adresa acolo si a verifica venitul lui real?
Mentionez ca am deschis procesul de stabilirea domiciliului copilului si a pensiei alimentare , neavand inca sentinta definitiva
Cel mai recent răspuns: skysurfer , utilizator 16:25, 11 Aprilie 2018
Buna ziua
Daca stiti exact unde lucreaza solicitati formularea adresei pe care va trebui sa o traduceti dumneavoastra.
Si daca nu stiu exact adresa am inteles ca poate formula instanta o adresa statului unde lucreaza tatal, asa e? Adica nu mai suntem in paleolitic sa nu stie stanga dce face dreapta, suntem in UE SI STATELE COMUNICA INTRE ELE, PLUS ORICE INDIVID CARE LUCREAZA acum cu contract legal are niste taxe de platit catre stat din veniturile pe care le realizeaza, dati-mi va rog un sfat mai detaliat si pertinent nu doar chestii deja rasdiscutate
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
skysurfer, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neplatita cerneamihaita cerneamihaita Sotia mea are un copil din prima casatorie , un minor de 14 ani , care locuieste cu noi. Din luna ianuarie l-a dat in judecata pe tatal bilogic pentru marirea ... (vezi toată discuția)
Plata pensiei alimentare comar comar bunaziua , divortata am ramas cu un copil de 4 ani ,tatal plecand in strainatate(lucreaza de doi ani).de cinci luni copilul nu a mai primit pensia ... (vezi toată discuția)