Da,va locui cu mine copilul.Multumesc pentru raspuns.
Buna seara ! As avea o intrebare la care sper sa imi puteti raspunde.Peste cateva luni voi naste un copil,eu si tatal copilului nu suntem casatoriti iar eu,personal nici nu vreau sa fac acest pas pe viitor din motive personale.Daca tatal doreste sa recunoasca copilul dar mi-as dori sa ramana pe numele meu este in regula ?Adica ,copilul beneficiaza la fel de acelasi drepturi chiar daca nu e pe numele lui ? Se poate recunoaste copilul fara sa aiba numele tatalui neaparat? Stiu ca poate sa poarte un singur nume de familie si acela nu mai poate fii schimbat ulterior. Multumesc pentru raspuns.
Multumesc pentru raspuns.
Daca vizavi de blocul meu este o parcare cu masini si in fiecare noapte ( ca asta ma deranjeaza de fapt ca e noaptea ) se activeaza la cateva masinii de cateva ori pe noapte alarma la masina ( stiu pe de rost alarmele si durata lor atat de rau sa ajuns ) se activeaza cand trec masini in viteza ( asta am observat) se poate face ceva?
As dori sa inteleg mai bine ce semnifica legea care se refera la "tulburarea linistii publice" . Am un vecin sau vecina ,inca nu am aflat care asculta muzica in fiecare zii de luni pana duminica (atat de tare ca nu mai sunt nevoita sa imi pun muzica in propia casa ) dar intradevar incepe pe la 8 dimineata inceteaza pe la ora 12/1 apoi incepe iar pe la 5 ,poate va intrebati daca stau toata ziua in casa si nu am alta ocupatie,de fapt sunt in concediu medical si din cauza stari de sanatate ma simt rau si am nevoie de odihna la pat. Oricine atata timp cat respecta orele de liniste poate sa faca bairam oricat si oricum ? Multumesc pentru raspuns .
Nu.Eram la el acasa cand ma lovit si nu mi-a lasat urme,mi-am aparat zona burti. Sunt costienta ca nu am ce sa fac atata timp cat nu am cum demonstra,politia ar putea spune ca mint in lipsa unor dovezi.
Buna ziua! Din pacate,am trecut printr-o situatie foarte urata,am fost lovita de prietenul meu desi sunt insarcinata ( cu copilul lui). Nu a lasat urme pe corp,insa ma distrus psihic,nu e vorba doar de o palma ,sa ajuns aproape la o bataie serioasa.Cum poti demonstra ca cineva te-a lovit daca nu am dovezi ? Asa cum eu pot sa sustin ca m-a lovit,el poate sa nege si sa scape ,ce pot sa fac sa nu se mai repete aceasta situatie?
Buna ziua ! Am intampinat o problema la banca si m-ar ajuta mult daca puteti sa ma lamuriti si pe mine legat de urmatorul aspect : Am fost client la Raiffeisen Bank pana ieri cand am decis sa inchid contu ? Doamna de la agentia unde am fost sa il inchid m-a trimis a doua zi la oricare casierie al agentiei ca este o procedura de inchidere a contului ( fiind activ de ceva timp aveam niste datori in cont pentru administrarea cardului ,desi nu l-am folosit ),am platit si datoria si dupa asta m-am ales doar cu o chitanta de lichidare care atesta ca nu mai am datori la ei ,nici vorba de document official care sa ateste ca am contul inchis,am sunat la relatii clientii ,m-au trimis inapoi,am ajuns la agentia mi-au zis ca aceea chitanta atesta ca contul e inchis ( repet, este o chitanta care scrie pe ea nota de lichidare si ca am 0.00 lei de platit ) . Ce pot sa fac? Din cate stiu legea ii obliga pe oricare banca sa elibereze la cerere o confirmare scrisa /document ofiicial care sa rezulte ca contul este inchis . Nu vreau surprize pe viitor iar eii in continuare imi refuza acest document ,sa merg la protectia consumatorului ? Multumesc !
Multumesc pentru raspuns ! Va doresc o seara frumoasa :)
Buna ziua ! As dori daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Daca sunt insarcinata si am contract de munca pe perioada determinata firma este obligata sa ma anunte daca nu mi se va mai prelungi contractu sau voi afla cand imi voi da seama ca nu vine nimeni sa semnez prelungirea contractului ? Multumesc !