avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Activitate ValentinPantazica

Activitate ValentinPantazica

Buna ziua , am si eu o nelamurire in privinta acordarii concediului de crestere a copilului !
Am decis sa beneficiez eu de CCC deoarece sotia mea nu a mai muncit in perioada sarcinii , am facut tot dosarul pentru CCC, mai putin actele de la munca pentru finalizarea dosarului , ma tot amana de la o zi la alta , de la o saptamana la alta ! Ma apropii de expirarea termenului pentru depunerea dosarului si ei ma tot amana ! Nu este normal din punctul meu de vedere , ce pot sa fac ? Din cauza lor nu o sa depun dosarul in termen! Va multumesc
Răspuns la discuția Suspendare cu restrictie
Va multumesc pentru raspuns-uri , si felicitari pentru acest site foarte util !
Răspuns la discuția Suspendare cu restrictie
Am inteles asta , s-ar putea revenii asupra sentintei data definitiv daca fac acest demers pentru parasirea tarii?
Buna ziua , in septembrie 2015 , am fost condamnat definitiv la 3 ani cu suspendare cu supraveghere + restrictie de parasirea Romaniei fara acord-ul instantei , nu va ganditi ca am facut ceva grav , dar nici bine nu am facut , am distrus 3-4 scanduri de gard la cineva ! Intrebarea mea : Vreau sa angajez un domn avocat sa ma ajute sa pot parasii tara deoarece inainte de cele intamplate , lucram legal in marea britanie! Doamna de la probatiune mi-a spus la inceput , prin noiembrie ,ca este mai bine sa astept 1 an de zile inainte sa fac vreun demers ca sa se "linisteasca apele" ! POT CAUZA PROBLEME LA SENTINTA DEFINITIVA DATA IN SEPTEMBRIE DACA FAC ACEST DEMERS?
Am intalnit cazuri MULT mai grave decat ce am facut eu , si tot nu au primit restrictie !
Va multumesc si astept un raspuns
Răspuns la discuția Cheltuielile judiciare
Da , multumesc pentru raspuns , o sa platesc esalonat! Sper sa incep sa platesc de luna viitoare ,macar cate putin..! Este bine ca nu este niciun fel de problema daca mai dureaza putin timp! Va multumesc
Va multumesc frumos pentru raspuns-uri ! O zii placuta
O sa incerc sa achit pe cat posibil ! Dar si raspuns-ul la intrebarea mea cu revocarea suspendarii va rog? In caz ca achit peste 1-2-3 luni , se poate intampla asa ceva?
Buna ziua , ma confrunt cu o problema la care am auzit fel si fel de raspuns-uri ,dar caut si un raspuns oficial !
Am suferit o condamnare cu suspendare in septembrie 2015 , si pe parcurs mi-au venit cheltuieli judiciare in valoare de 1800 de lei! Chiar daca au trecut cateva luni , inca sunt in imposibilitatea de a achita aceasta datorie , in urma condamnarii cheltuind foarte multi bani cu avocatii , acum fiind foarte greu sa gasesti de munca cu cazierul patat!
Intrebarea mea : se poate revoca condamnarea cu suspendare din cauza neplatii cheltuielilor judiciare impuse de hotararea judecatoareasca? Am primit somatie de porprire pe cont-urile bancare , si vreau sa stiu daca se poate revoca suspendarea din cauza neplatii cheltuielilor judiciare , momentan fiind in imposibilitatea de a le achita ! Va multumesc si astept un raspuns de la Dv.!
Nu inteleg , vii cu dovezi ca muncesti cu forme legale , ai adresa unde locuiesti in tara respectiva ! Ce este imposibil ca vreau sa parasesc tara pe motiv ca muncesc acolo , si aduc si inscrisuri la dosar precum ca asa este?! Nimic nu este imposibil ,parerea mea
Salutare! Am primit 3 ani cu suspendare sub supraveghere si 100 de zile in folosul comunitatii pentru o infractiunea de distrugere Art.253 , al.1 si 4 , si interdictie de parasirea tarii!
Astazi m-am prezentat la serviciul de probatiune si doamna de acolo mi-a spus ca este foarte greu sa obtin aprobarea de parasirea tarii , dar i-am explicat doamnei ca inainte de comiterea faptei , aveam contract de munca legal in UK , si daca aduc contractul de munca precum ca muncesc cu forme legale in UK tot nu pot parasii tara si sa ma prezint la un anumit timp specificat de ei? doamna mia spus ca este aproape imposibil si asa !!! Intrebarea mea este : CE SANSE SUNT SA PRIMESC APROBAREA DE PARASIREA TARII DEOARECE EU ACOLO MUNCESC DE 2 ANI X-(#-o