eu,persoana fizica,achizitionez anumite produse cu factura,pot avea probleme cu legea (anaf,jandarmerie,politie,politie locala sau alte organe abilitate) daca merg in piete sau targuri cu el spre vanzare?
Buna ziua,azi am aflat ca fabrica la care lucrez ne-a bagat in concediu fara plata 2 zile,este legal ce fac ei?mentionez ca ne-au obligat sa ne luam si concediul de odihna cum au vrut ei .X-(X-(X-(X-(
zilele trecute sora mea a primit o instiintare de la Kruk ca ar avea de inapoiat o suma de 1288.98 ron in urma unui credit luat cu peste 5 ani in urma,acum ERB Retail Services i-a cesionat creditul firmei Kruk
1.cumva dupa 3 ani se sterg datele din baza de date?
2.trebuie sa incerce sa ia legatura cu cei de la Kruk pt o plata esalonata?
3.ii poate face poprire pe salariu?
trebuie sa merg si eu la primarie sa deschid anexa 24?cu aceleasi acte depuse ?
acte pe care le-am trimis matusei mele pt anexa 24:copie dupa ci+certificat de nastere,eu ,sora si mama,copie dupa certificatul de deces al talatui si copie dupa certificatul de casatorie al parinitilor
trebuie sa completez si eu ca fiul defunctului formularul 24?eu le-am dat lor o copie cu toate actele,si azi mi-a zis ca trebuie sa completez si eu formularul 24,dar nu inteleg de ce.
buna ziua,am si eu o nelamurire legata de o succesiune deschisa de sora tatalui meu, mi-a solicitat sa trimit copie dupa actele aferente deschiderii succesiunii,pe care le-am trimis xero-copie.Iar acum im cere sa deschid si eu la randul meu succesiune cerandu-mi si sa completez si eu formularul 24 sa-l depun la primarie,precizez ca tatal meu este decedat de 13 ani si eu ar trebuii sa primesc bunurile care i-ar fii revenit drept mostenire din averea parintilor lui. Este necesar sa deschid si eu succesiune?va rog daca puteti sa ma indrumati i pe mine.
azi au incercat cei de la recuperari creante sa ma sune sa-mi spuna ca am datorie la ei,dar daca datoria mea s-a prescris de ce insista sa ma sune?daca imi spun ca ma v-or da in judecata pentru recuperare plati neefectuate ce le spun? trebuie sa ma instiinteze ca ma dau in judecata sau pot merge la tribunal fara ca eu sa fiu de fata?
dar daca de cand a facut mama cardul si pana au preluat cei de la Top Factoring au trecut mai mult de 3 ani,nu inseamna ca s-a prescris datoria ?
a depus in contul de la Top Factoring acum 545 de zile.cardul cred ca a fost facut acum vreo 5-6 ani