avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Activitate simiansibiu

Activitate simiansibiu

Mulțumesc pentru răspuns!

editat : citare raspuns anterior
Bună ziua, pentru a formula o plângere penală împotriva unui funcționar public pentru abuz în serviciu, am nevoie de datele sale personale,adică domiciliu s.a.m.d? Pentru că le-am solicitat de la instituția unde lucrează și au refuzat să mi le pună la dispoziție sau este necesar doar numele și menționez instituția ? Va mulțumesc.
"Care ar fi utilitatea?",pai de expemplu dovada ca am fost supus unui abuz,nu am avut parte de un proces echitabil,incalcalcarea Drepturilor Omului,cred ca este "util" ca niste "magistrati" sa plateasca pt asta ...dle avocat la o intrebare nu se raspunde cu o alta intrebare..
Este posibil dupa ce am fost reabilitat sa cer rejudecarea cauzei in contextul ca am probe noi ?
Va multumesc pt raspuns toate cele bune
Buna ziua,
In anul 2008 septembrie am inceput executarea unei pedepse privative de libertate de 3 ani,intre timp am fost condamnat intr-un alt dosar la aceasi pedeapsa de 3 ani,am facut contopirea si pedeapsa finala a fost de 3 ani si 6 luni,am executat 2 si 6 luni si am fost eliberat conditionat in 2011 ramanad de executat exact 1 an,anul acesta se implinea in ianuarie 2012.
Acum suntem in 2016 si as vrea sa imi fac reabilitarea judecatoreasca ,potrivit art. 166 N.C.P literea a,dar nu stiu de cand se calculeaza termenul acela de 4 ani ,din momentul eliberarii 2011 sau in momentul in care pedeapsa as fi executat-o complet respectiv 2012?si in sentinta definitiva mai am interzicerea unor drepturi comform art 64 ,precum drepturi de a candida sau de a fi ales,pedeapsa complementara pe o perioada de 5 ani
Indeplinesc toate conditiile referitoare la termenul de asteptare la care ma incadrez adica de 4 ani?
Dupa reabilitare,daca imi este acordata si scot cazierul mai apare ceva mentiuni in el sau nu?
Va multumesc!!
mi-au trimis raspunsul prin email ,practic au scris de mana pe cererea mea toti care aveau atributii in facultate de solutionare a cererii apoi au scanat si mi-au trimis-o prin email,eu pot sa o scot la imprimanta pentru ca se vede clar numarul de inregistrare pe ea absolut tot,nu motiveaza pentru ce trebuie sa platesc 200 ron,doar ca trebuie sa platesc pt eliberarea dosarului,cel mai tare este ca scrie juristul ca a renuntat la dosar (asta pt ca instanta au depus acte false cu semnatura mea si am cerut expertiza asta a fost motivul pentru care au renuntat la proces,oricum pierdeau pe baza contractului pentra ca era incalcat tot de ei),avocata mea ma sfatuit sa fac plangere penala pt ca nu am sa reusesc altfel ca deja este rea credinta din partea lor,dar inainte am vrut sa cer si alte opinii aici.
Nu ma intereseaza suma de 400 de ron,pur si simplu imi vreau diploma de bac este actul meu personal si cat timp cineva imi solicita nejustifica bani pt el fara a avea vreo clauza sau un contract asta nu este santaj?
Va multumesc mult pentru raspuns.Insa mai am o intrebare ca nu fac toata ziua plangeri penale :) ..fac plangere pentru santaj sau?? ..ma refer la obiectul plangerii..Va multumesc mult o seara buna
Buna ziua,am o problema cu recuperarea diplomei de bacalaureat de la facultate, nu vreau sa va plictisesc asa ca incerc sa fac un rezumat cat mai scurt,asadar am fost student la o facultate din sibiu,m-am inscris la facultate depunand dosarul cu diploma originala ca altfel nu imi acceptau inscrierea,dupa 2 ani a trebui sa plec din tara si nu ammai continuat ultimul an,cand am plecat toate taxele erau platite la zi,m-am intors dupa 2 ani in tara si am primit notificare ca am de plata suma de 2000 ron,am incercat o discutie cu facultatea nu am avut cu cine,m-au dat in judecata pt recuperarea sumei,am castigat,si acum am revenit de curand cu o noua cerere pt eliberarea diplomei,acum m-io conditioneaza de plata a 200 RON,ideea este ca nu vreau sa platesc aceasta suma nu ca nu mi-o permit ci din pricipiu,nici nu le-am solicitat suma de 400 ron care prin sentinta trebuia sa o incasez de la ei,acum dupa ce mi-au dat raspunsul ca trebuie sa platesc aceasta suma pt actul meu personal in conditiile in care prin hotararea instantei practic nu mai avem nici un contract as vrea sa stiu daca pot sa fac plangere penala impotriva lor .Practic sunt santajat sa platesc o suma pentru a mi se elibera actul meu personal.Si daca este posibil sa fac plangerea penala impotriva cui o indrept?pot sa fac plangere impotriva unei institutii sau trebuie impotriva unei persoane din institutie. Nu as vrea sa credeti ca nu am incercat toate demersurile posibile de mediere.