avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rejudecare cauza penala dupa reabilitare?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rejudecare cauza penala dupa reabilitare?

Este posibil dupa ce am fost reabilitat sa cer rejudecarea cauzei in contextul ca am probe noi ?
Care ar mai fi utlitatea?
"Care ar fi utilitatea?",pai de expemplu dovada ca am fost supus unui abuz,nu am avut parte de un proces echitabil,incalcalcarea Drepturilor Omului,cred ca este "util" ca niste "magistrati" sa plateasca pt asta ...dle avocat la o intrebare nu se raspunde cu o alta intrebare..
In cazul in care apreciati ca nu ati beneficiat de un proces echitabil puteti formula cerere la CEDO.
"Magistrati care sa plateasca pentru asta" - ce intelegeti prin aceasta?
Sa raspunda material - nu e posibil
Sa raspunda administrativ/profesional - ca puteti adresa Inspectiei Judiciare/CSM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupã câștig cedo. art. 408 indice 1 cod procedura penala. bgvl bgvl Am avut un proces penal si am fost condamnat definitiv pentru luare de mita dupa 11 ani si 7 luni. Pe toata perioada procesului(11 ani si 7 luni) am fost ... (vezi toată discuția)
Raspunderea magistratilor...personal,in cazul condamnarii romaniei de cedo... gigelas gigelas [b]Cred ca ar fi util sa deschidem un topic,cu privire la raspunderea magistratilor,in cazul condamnarii Romaniei la CEDO[/b]. Astfel,parerea mea,ar trebui ... (vezi toată discuția)
Actiune la cedo dupa o hotararea definitiva Mihaela_Popescu Mihaela_Popescu Buna ziua, As dori daca se poate putina consiliere in urmatoarea problema: Am pierdut de curand un proces, si anume: am fost concediata de la locul de munca ... (vezi toată discuția)