avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, pentru a formula o plângere penală ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, pentru a formula o plângere penală împotriva unui ...

Bună ziua, pentru a formula o plângere penală împotriva unui funcționar public pentru abuz în serviciu, am nevoie de datele sale personale,adică domiciliu s.a.m.d? Pentru că le-am solicitat de la instituția unde lucrează și au refuzat să mi le pună la dispoziție sau este necesar doar numele și menționez instituția ? Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: simiansibiu , utilizator 09:42, 1 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti mentiona in plangere locul de munca al acelui functionar public.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca cunoașteți numele și instituția unde lucrează eventual și pe ce post ar trebui să fie suficient pt vajnicele organe de cercetare penală sa il identifice.
Mulțumesc pentru răspuns!

editat : citare raspuns anterior
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am cerut biroului control intern numele, prenumele ... Carlo Carlo Buna seara! Am cerut Biroului Control Intern numele, prenumele si gradul politistilor care au refuzat sa trimita echipajul (pentru a le face plangere penala - ... (vezi toată discuția)
Magistratii raspund penal pentru abuz in serviciu? _Alin_ _Alin_ Zilele trecute am asistat la o discutie cu prietenii mei, discutand despre sistemul justitiar, discutand despre tot ce se intampla cu justitia din Romania. ... (vezi toată discuția)
Impotriva cui se actioneaza? Just-drept Just-drept Am depus o petitie pentru rezolvarea a unei probleme catre institutia A. Impreuna cu petitia am depus si inscrisuri doveditoare. Institutia A, nu a putut sa ... (vezi toată discuția)