avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate gabi1970

Activitate gabi1970

multumesc de raspuns. am procura e la ea pentru a ridica succesiunea este valabila 3 luni .ma ajuta la a vinde casa?
buna seara. as vrea sa ma lamuriti intr-o problema.tatal meu a decedat de curand. noi fiind doua fete la parinti [mama decedata de 24 ani]a ramas o casa dar sora traind si lucrand in italia nu doreste sa o vindem deoarece doreste peste ....ani sase mute acolo.legal ar trebui sa ma despagubeasca dar...tot amina. eu platesc impozit pe ea si curent. apa etc.cum as putea sa fac ca sa imi dea partea?sa-i dau un termen? sa deschid proces? sa vand?ce ma sfatuiti? va multumesc
Răspuns la discuția demisie
preaviz consta in 4 ore lucrate timp de 20 zile corect? mentionez ca luna aceasta am 240 ore lucrate pina azi.Este legal ?
Discuție demisie
buna,daca imi dau demisia la zi dar sunt de acord sa mai stau cateva zile pana gasesc inlocuitor, este legal sa nu imi mai plateaca salarul pe luna precedenta?din sase persoane in bucatarie adica 3 pe o tura si 3 pe cealalta, am ramas doar 3 pe ambele ture,dar nu s-au deranjat sa caute inlocuitori.Iar ziua libera din 15 august mi s-a pus zi de concediu de odihna.astept raspuns.va multumesc
buna,
as dorii sa aflu in cat timp se da un raspuns in vederea eliberarii conditionate dupa depunerea cererii si cum se procedeaza pentru a depune aceasta cerere din moment ce sunt arestat la domiciliu.
Discuție loc de munca
buna,am si eu o nelamurire,in legatura cu lucrul. s-a deschis un nou restaurant in cadrul caruia normal muncesc oameni.eu lucrez din 07.01.2017 si abia acum in 24,01,2017 ni s-a facut un contract de munca cu 4 ore {dar noi am lucrat 12 ore doua zile cu doua libere} acest contract avand doar stampila firme{fara un CUI sau o stampila cum ca este inregistrat undeva.s-a facut in 2 exemplare dar din cate stiu eu trbuia in 3.nu am primit nici un leu pentru cat am lucrat deoarece ni s-a spus ca se plateste cu 2 satamani in urma, deci urmeaza sa primim ceva in 30.01.2017.dupa ce am semnat acele contracte ni s-a spus salarul{mai putin fata de cat ni s-a spus la inceput} deoarece am observat ca sunt multe nereguli la aceasta firma as dori sa-mi depun cererea de incetare a muncii de la 1 feb. dar nu cred ca o sa primesc banii pentru ce am lucrat pana acum. Ce ma sfatuiti?
Discuție loc de munca
ce se poate face in cazul in care o firma isi inceteaza activitatea din motive de falimentare si nu se platesc salariile si banii de concediu pe care nu ni s-a permis sa il luam.trebuie sa actionam in instanta sau exista si alte mijloace de a ne recupera banii.atept raspuns va rog pe email . multumesc mult.