avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Activitate xx_fabian

Activitate xx_fabian

Răspuns la discuția Electrica
nu cred ca inaite s-a mai bransat 2 dar de la ei a cerut hartie de la notar ca eu sunt de acord si nu am alte cerinte , dar am crezut ca au trecut 4 ani si acuma nu mai trebuie(de la acei 2 vecini am primit bani, si aia e problema ca aia vin acuma la mine ca ala dece s-a bransat si nu a dat bani, ca ce primesd de la asta al-4 lea tre sa impart suma la 3 si sa dau si la ceilati 2 , ca bransamentul este pe numele meu dar de fat 3 am platit)
Discuție Electrica
Eu in 2013 am platit un bransament 150 de m cu 3 stalpuri, acum a construit cineva langa mine o casa si a venit electrica si ia legat curentul de pe bransamentul meu, unde gasesc in lege ce scrie despre acest lucru? eu asa stiu ca trebuia sa predea o hartie de la notar prin care eu sunt de acord
Răspuns la discuția cine trage curentul??!
Eu in 2013 am platit un bransament 150 de m cu 3 stalpuri, acum a construit cineva langa mine o casa si a venit electrica si ia legat curentul de pe bransamentul meu, unde gasesc in lege ce scrie despre acest lucru? eu asa stiu ca trebuia sa predea o hartie de la notar prin care eu sunt de acord
Cum se procedeaza in cazul in care un lucru nu este specificat in lege?
de exemplu in regulamentul de organizare si functionare a unei institutii nu precizeaza daca poate sau nu poate avea fonduri proprii(extrabugetare)
Am construit o casa si am tra curentul 3 stalpi de la o distanta de 150 de metri , acuma langa mine constueste cineva si si zice ca el nu trebuie sa plateasca mie nimic pentru bransament , eu asa stiu ca eu trebuie sa dau acordul sa se lege la bransamentul platit de mine, in ce lege gasesc un articol referitor la acest lucru?
Discuție Recuperare bani
Daca sau virat niste bani necuveniti in contul unei firme care era in insolventa , cum se poate recupera banii?Am virat bani pentru niste calculatore la firma Flanco International care era in insolventa , si trebuia virat la Flanco Retail, Flaco retail ne a dat in judecata ca nu i-am dat bani, si am primit executare silita, cum recuperam banii de la Flanco International?desi flanco international a intrat in reorganizare si asa a aparut flanco retail este aceasi logo din cauza asta am si gresit
Răspuns la discuția Salarizare
Consilier IA (asa era postul aprobat de minister, asa era postul de pe care s-a dus cineva pe concediu de maternitate, si am fost eu pe 0,5 norma)salariu grila 1739 spor neuropsihic 18% - 313 spor vechime 10% 205 /2
Discuție Salarizare
Am fost angajat in perioaada 2011 -2013 la o institutie publica am avut decizie cu modul de plata(salariu) acuma a fost ceva audit si a constatat ca nu am fost corect incadrat si ca trebuia sa dau ceva bani inapoi.Este posibil asa ceva cand eu am decizie cu semnatura si stampila institutiei , eu trebuia sa stiu cum trebuia sa fiu incadrat?Nu trebuie pentru asta hot.judecatoreasca?