avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare

Am fost angajat in perioaada 2011 -2013 la o institutie publica am avut decizie cu modul de plata(salariu) acuma a fost ceva audit si a constatat ca nu am fost corect incadrat si ca trebuia sa dau ceva bani inapoi.Este posibil asa ceva cand eu am decizie cu semnatura si stampila institutiei , eu trebuia sa stiu cum trebuia sa fiu incadrat?Nu trebuie pentru asta hot.judecatoreasca?
Cel mai recent răspuns: xx_fabian , utilizator 10:34, 9 Decembrie 2015
Spuneti ce functie aveti si ce salariul de incadrare vi s-a trecut pe acea decizie.
Consilier IA (asa era postul aprobat de minister, asa era postul de pe care s-a dus cineva pe concediu de maternitate, si am fost eu pe 0,5 norma)salariu grila 1739 spor neuropsihic 18% - 313 spor vechime 10% 205 /2

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare consilier juridic ab o5czo ab o5czo Buna ziua, Am probleme privind reincadrarea consilierului juridic din ISJ, deoarece contesta decizia de reincadrare. Incerc sa ma lamuresc si de aceea ... (vezi toată discuția)
Legea salarizarii /pt. personal contractual din institutii publice - lege neconstitutionala muraruelena muraruelena - legea salarizarii /pt. personal contractual din institutii publice este o lege neconstitutionala, intrucat: - potrivit legii salarizarii, sporul de ... (vezi toată discuția)
Salariu bugetar spor vechime 10% nu se acorda jax jax Buna ziua, Lucrez la stat in cadrul unei institutii publice..din data de 10.08.2013, anterior acestei date am lucrat 4 ani la privat.. M-am angajat la stat ... (vezi toată discuția)