avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Recuperare bani

Daca sau virat niste bani necuveniti in contul unei firme care era in insolventa , cum se poate recupera banii?Am virat bani pentru niste calculatore la firma Flanco International care era in insolventa , si trebuia virat la Flanco Retail, Flaco retail ne a dat in judecata ca nu i-am dat bani, si am primit executare silita, cum recuperam banii de la Flanco International?desi flanco international a intrat in reorganizare si asa a aparut flanco retail este aceasi logo din cauza asta am si gresit
Cel mai recent răspuns: xx_fabian , utilizator 15:41, 28 Iulie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara nici un temei lazar1966 lazar1966 am conturile blocate si urmeaza sa fiu executat silit ptr o confuzie de nume.Pe scurt in anul 2009 prin birou executoresc o persoana cu acelas nume ca al meu ... (vezi toată discuția)
Executare silita ? cine hotaraste aceasta executare silita? nu trebuie hotarare judecatoreasca? alinnacc alinnacc ma intereseaza cine hotaraste aceasta \\" Executare Silita\\" as vrea sa stiu daca este o hotarare a judecatoriei ori ...si in baza a ce se poate hotari ... (vezi toată discuția)
Bo avalizat laromla laromla Buna ziua, Am un BO avalizat la o firma partenera care l-a introdus la plata si nu am disponibil pentru plata. La randul meu am de recuperat de la un ... (vezi toată discuția)