Eu in 2013 am platit un bransament 150 de m cu 3 stalpuri, acum a construit cineva langa mine o casa si a venit electrica si ia legat curentul de pe bransamentul meu, unde gasesc in lege ce scrie despre acest lucru? eu asa stiu ca trebuia sa predea o hartie de la notar prin care eu sunt de acord
Cand s-au apucat de lucrari nu ati discutat cu seful de echipa sa va lamuriti ce cauta la bransamentul dvs?
Trimiteti o notificare la Electrica si solicitati clarificarea situatiei avand in vedere ca sunteti cel care a platit executia bransamentului.
In contractul ptr executie nu sunt trecute drepturile partilor? Poate Electrica si-a rezervaqt dreptul de a lega si alti consumatori de bransamentul respectiv.
nu cred ca inaite s-a mai bransat 2 dar de la ei a cerut hartie de la notar ca eu sunt de acord si nu am alte cerinte , dar am crezut ca au trecut 4 ani si acuma nu mai trebuie(de la acei 2 vecini am primit bani, si aia e problema ca aia vin acuma la mine ca ala dece s-a bransat si nu a dat bani, ca ce primesd de la asta al-4 lea tre sa impart suma la 3 si sa dau si la ceilati 2 , ca bransamentul este pe numele meu dar de fat 3 am platit)