avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Electrica
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Electrica

Eu in 2013 am platit un bransament 150 de m cu 3 stalpuri, acum a construit cineva langa mine o casa si a venit electrica si ia legat curentul de pe bransamentul meu, unde gasesc in lege ce scrie despre acest lucru? eu asa stiu ca trebuia sa predea o hartie de la notar prin care eu sunt de acord
Cel mai recent răspuns: xx_fabian , utilizator 12:05, 14 Decembrie 2017
Cand s-au apucat de lucrari nu ati discutat cu seful de echipa sa va lamuriti ce cauta la bransamentul dvs?
Trimiteti o notificare la Electrica si solicitati clarificarea situatiei avand in vedere ca sunteti cel care a platit executia bransamentului.
In contractul ptr executie nu sunt trecute drepturile partilor? Poate Electrica si-a rezervaqt dreptul de a lega si alti consumatori de bransamentul respectiv.
nu cred ca inaite s-a mai bransat 2 dar de la ei a cerut hartie de la notar ca eu sunt de acord si nu am alte cerinte , dar am crezut ca au trecut 4 ani si acuma nu mai trebuie(de la acei 2 vecini am primit bani, si aia e problema ca aia vin acuma la mine ca ala dece s-a bransat si nu a dat bani, ca ce primesd de la asta al-4 lea tre sa impart suma la 3 si sa dau si la ceilati 2 , ca bransamentul este pe numele meu dar de fat 3 am platit)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am câteva întrebări.pe o proprietate sunt 13 apartamente ... liviu_emil liviu_emil Buna ziua.am câteva întrebări.pe o proprietate sunt 13 apartamente (5-6 apartamente locuite-restul cu proprietari dar nelocuite)in 2 blocuri undeva in zona ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza despagubirea proprietarului de bransament gaze? alexterra alexterra Stau intr-o curte comuna cu 3 familii. Prima familie s-a racordat la gaze in 2002 platind lucrarea stradala 1500 dolari(aducand teava de la 3 curti distanta), ... (vezi toată discuția)
Repartizare factura gaz celor debransati IIC IIC Buna ziua, Parcurgand listele de plata si facturile de la furnizori am gasit o nelamurire in legatura cu repartizarea facturilor de gaz celor care intre timp ... (vezi toată discuția)