avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Activitate Mony2015

Activitate Mony2015

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vreau să vă panichez dar ar trebui să verificați dacă nu se droghează, indepartarea graduală de familie si de orice altă activitate socială intervine treptat, pentru dependent nu mai contează decât anturajul si consumul regulat de droguri. Va spun asta pentru ca de multe ori familia nu recunoaște in timp util efectele asupra copiilor și își dau seama prea tarziu cand starea de dependență cronică este deja instalată. Cumpărați un test de la farmacie pentru a vă inlatura orice bănuială...
Buna ziua .Cineva a reusit sa-mi patrunda -n pc . A duplicat parole de paypal ,ebay ,yahoo ,googl ,sckype. Mi-a spart contul de facebook furandu-mi identitatea .A postat in numele meu conversatii private si cuvinte denigratoare la adresa a doua prietene si la mine ( ca si cum m-as fi denigrat singura).Am, gasit in pc un fisier necunoscut ,cu numele unui grup cunoscut de pe facebook . In el se aflau mai multe scripturi .js. foto ale unor persoane din lista mea si a unor persoane necunoscute. Cum imi pot dovedi nevinovatia si mai ales, cum pot gasi vinovatul .Am schimbat parolele la tot si am pus un nou antivirus ,reinstalat windows -ul .Acel fisier l-am arhivat ,inca nu l-am sters ,crezand ca poate reusesc in vreun fel sa gasesc vinovatul .

Am scris la sediul central La CEC Banc si mi s-a spus asa:Stimata Doamna,

In urma mesajului dumneavoastra din data de 09.12.2015, va comunicam urmatoarele:

Sumele consemnate la Banca pe seama si la dispozitia beneficiarilor, persoane fizice, reprezentand despagubiri acordate in baza Legilor nr. 165/2013 sau nr. 164/2014 sunt imprescriptibile.

Astfel, beneficiarii titlurilor de plata se pot prezenta oricand la CEC Bank pentru a intra in posesia sumelor consemnate, fara a fi limitati la o perioada anume de timp.
Răspuns la discuția Titlul de plata
A fost asa cum ati spus d-voastra . Va multumesc
Buna seara . Am o intrebare , pot ridica banii dintr-o despagubire, fara ordinul de plata ,doar cu titlul de plata si buletinul?Sunt intr-o situatie ciudata . Sunt parte a unui dosar de mostenire ( legea 9/1998) toti ceilalti au primit ordinul de plata , numai eu nu. Desi pe site-ul Autoritatii Nationale de Despagubiri imi arata ca banii s-au virat in contul de la CEC Bank.Postasul mi-a raspuns ca nu a sosit la posta un ordin de plata emis pe numele meu. Desi banii s-au virat din luna Decembrie 2015 si toti fratii mei i-au ridicat

Discuție Titlul de plata
Am o mare nelamurire. De ce se incalca legea 164/2014 ,articolul 10 alineatul 7 ,privind cuantumul unei transe ? In acest articol se specifica clar : Cuantumul unei transe nu poate fi mai mic de 20.000 lei ,daca suma e mai mica toti banii vor fi virati intr-o singura transa. Or eu primesc un titlu de plata in care e trecuta suma de 5.731,27 lei. Pentru incalcarea acestei legi ,ei nu au nicio vina ? Daca ii dau in judecata cat la % am sanse de castig ?