avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Activitate statachevioleta

Activitate statachevioleta

Va multumesc .
Ma refer la faptul ca pe 2017 ,imi impune sa achit tot ,nu ma intereseaza ca imi dau ei bonificatia aceea ,poate ca nu am bani sa platesc tot, de ce nu mi -se cere sa platesc prima transa si sa mi se dea fiscal fara datorii ?nu ar fi asa normal ?(la plata am impozit pe teren agricol ,casa ,ulilaje )fiscalul este valab.30 zile nu ?mentionez ca nu am datorii restante din 2016,la abuz m-am referit la faptul ca nu vad normal ca o institutie sa imi impuna sa platesc impozitul pana la o anumita data ,am tot anul in curs sa platesc fie si cu penalitati care ar fi problema ?cum sa eliberezi fiscal pe anul 2017 luna martie cu datorii ?
cum se plateste impozitul atat pe teren arabil cat si pe cladiri,utilaje etc ?poate primaria sa ma oblige sa platesc impozitul pana la 31 martie ?imi elibereaza fiscal cu datorii pe anul 2017 ?cum este posibil asa ceva ?este sau nu abuz al celor in functie ?
Discuție proces civil
buna daca se da hoatarare prin care se constata nulitatea absoluta al unui contract de inchiriere ,pot sa imi ceara sa le platesc retroactiv de la data incheeri contractului si pana in prezent?va multumesc.
buna daca doresc sa particip la o licitatie publica a primariei si am proces cu aceasta in faza de apel ,si mi-se spune ca ma aflu in litigiu si comf .caietului de sarcini nu am voie sa particip ,este legal sau nu ? va multumesc
Buna daca in faza de recurs se respinge si se da hotarare judec.prin care trebuie sa platesc parti adverse cheltuieli de judecata 1000 lei ,dar avocata partii adverse uita sa depuna si chitanta ptr onorariu de avoc.imi poate cere si acest onorariu ?imi deschide iar alt proces ?va multumesc .
poate sa imi deschida iar actiune ptr pretentii daca la fond nu a cerut chieltuieli iar la recurs da si instanta a dat o hotarare definitiva prin care trebuie sa achit 1000 lei ?ce sa mai inteleg adica iar imi deschide alt proces desi i-am achitat acele chieltuieli?iar imi va trebui avocat ?va multumesc.
am inteles insa el spune k au cerut 1700 lei ,in hotarare este 1000 ,poate sa faca revenire la instanta ptr a majora suma chieltuielior ?va multumesc .
intr-un proces in faza de recurs dupa ce s-a dat sentinta la curtea de apel si mi-a fost respins ,instanta ma obliga sa platesc chieltuieli de judecata parti adverse in val. de 1000 lei ,am aflat solutia de pe net si am platit la judet in contul de trezorerie al comunei suma respectiva ,acum primarul imi spune ca ma executa silit pentru aceste chieltuieli k nu le-am platit in contul care trebuie ,mentionez ca plata am facut-o din cec in contul de trez .taxe si impozite si am op.ce am gresit?poate sa imi ceara mai mult decat a stabilit instanta ?va rog din suflet sa ma ajutati ..
care ar fi sansele sa imi admita sa ne judecam daca eu nu am indeplinit procedura prealabila ?daca imi respinge ma pot adresa avocatului poporului ?din ce am citit doar el poate ataca in instanta aceasta hotarare ?nefiind nevoie de plangerea respectiva .