avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proces in contencios-administrativ
Discuție deschisă în Executare silită

proces in contencios-administrativ

intr-un proces in faza de recurs dupa ce s-a dat sentinta la curtea de apel si mi-a fost respins ,instanta ma obliga sa platesc chieltuieli de judecata parti adverse in val. de 1000 lei ,am aflat solutia de pe net si am platit la judet in contul de trezorerie al comunei suma respectiva ,acum primarul imi spune ca ma executa silit pentru aceste chieltuieli k nu le-am platit in contul care trebuie ,mentionez ca plata am facut-o din cec in contul de trez .taxe si impozite si am op.ce am gresit?poate sa imi ceara mai mult decat a stabilit instanta ?va rog din suflet sa ma ajutati ..
Cel mai recent răspuns: statachevioleta , utilizator 18:35, 6 Decembrie 2016
Buna ziua,
Sper ca aveti chitanta.
In cel mai rau caz veti solicita transferul sumei din contul in care ati depus-o in contul indicat de primar
Pana sa se ajunga la orice discutie, va sfatuiesc sa transmiteti SCRIS prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, copie de pe chitanta si scrisoare de inaintare solicitand ca, in cazul in care acel cont este incorect, sa va transmita IN SCRIS contul corect.
Mergeti cu noul cont si reansferati din contul initial in celalalt suma. S-ar putea sa va coste cativa lei.
am inteles insa el spune k au cerut 1700 lei ,in hotarare este 1000 ,poate sa faca revenire la instanta ptr a majora suma chieltuielior ?va multumesc .
poate sa imi deschida iar actiune ptr pretentii daca la fond nu a cerut chieltuieli iar la recurs da si instanta a dat o hotarare definitiva prin care trebuie sa achit 1000 lei ?ce sa mai inteleg adica iar imi deschide alt proces desi i-am achitat acele chieltuieli?iar imi va trebui avocat ?va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in contencios-administrativ statachevioleta statachevioleta Buna daca in faza de recurs se respinge si se da hotarare judec.prin care trebuie sa platesc parti adverse cheltuieli de judecata 1000 lei ,dar avocata partii ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara irina75 irina75 buna ziua, am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati. am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Cautiune ordonanta presedintiala ciprianiustinian ciprianiustinian BUNA SEARA, AM PIERDUT UN PROCES, PRIN CARE AM FOST OBLIGAT LA PLATA UNEI SUMEI. Hotararile date in prima instanta sunt executorii de drept. Partea adversa ... (vezi toată discuția)