Va impartasesc din experienta proprie, fiindca am trait ceva asemanator, cu diferenta ca eu chiar nu-l impiedicasem cu nimic pe "nervos" :D
Am procedat in felul urmator : am depus plangere pentru distrugere la sectia de politie pe raza careia s-a petrecut incidental. Distrugere fiindca la mine a venit langa portiere si mi-a dat cu palma in plafon. Urma ramasa era vizibila pe praful de pe capota si a fost fotografiata de criminalisti la sectie.
Apoi am depus plangere la Udriste, unde l-au identificat, l-au chemat si l-au atentionat cu privire la comportamentul in traffic.
Din nefericire pentru el era locotenent colonel activ, prin urmare plangerea mea a ajuns pe la parchetul militar, iar dosarul de cercetare a fost comunicat si unitatii militare. Probabil din acest motiv a fost si atat de agresiv in trafic : a considerat ca el poate si ca nu o sa I se intample nimic. Cred ca de-acum inainte nu va mai considera acelasi lucru :D
Vreau sa va spun ca pe parcursul cercetarii au fost analizate imagini de la toate camerele de luat vederi din zona, inclusiv cele de supraveghere de la blocuri.
In concluzie TREBUIE SA DEPUNA PLANGERE (PLANGERI). Este singura solutie pentru a starpi acesti nervosi.
Daca nu luam atitudine in sensul demararii unei actiuni legale nu vom reusi sa-i civilizam pe "nervosi"
Apelul la 112 este al dumneavoastra, prin urmare puteti merge la sediul lor din Virtutii ( nu stiu exact adresa), depuneti o solicitare in scris si vi se va trimite acasa un cd cu intreaga inregistrare a apelului dumneavoastra.
Va spun din proprie experienta fiindca eu asa am procedat. La aproximativ o saptamana dupa ce am depus cererea, am primit prin posta cd-ul cu inregistrarea.
Dupa parerea mea asta e cea mai simpla si mai rapida modalitate de a intra in posesia ei.
Va doresc succes
In cutia de scrisori am gasit o adresa de la politia rutiera prin care I se solicita proprietarului autoturismului sa comunice numele soferului care a condus auto, in urma cu 2 luni si jumatate, la ora 21.06.
Va rog mult sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare :
pot sa nu raspund adresei, avand in vedere ca nu a semnat nimeni de primirea ei, doar a fost lasata in cutia de scrisori?
Exista vreo posibilitate sa se dovedeasca faptul ca am primit-o?
Buna dimineata,
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta : o societate comerciala in insolventa ( spre faliment ) care are perioada fiscala lunara pentru TVA, trebuie sa depuna declaratia 010 in situatia in care s-ar incadra la perioada fiscala trimestriala.
Si as mai avea o intrebare : daca declaratia 010 se poate depune electronic, sau trebuie depusa pe support de hartie si semnata de administratorul judiciar.
Va multumesc anticipat
Va multumesc mult.
O zi buna va doresc
Avem urmatoarea speta : un salariat al nostru este obligat prin hotararea de divort la plata pensiei de intretinere catre fiul sau minor. Hotararea judecatoreasca (ramasa definitiva la data de 17.09.2015) nu precizeaza infiintarea popririi pe salariu si nici ca institutia noastra ar fi tertul poprit.
Fosta sotie a depus la registratura noastra o cerere prin care ne solicita infiintarea popririi pe salariul angajatului in cuantumul stabilit in hotararea judecatoreasca, si sa-i viram si suma restanta de la data solicitarii pensiei. Noi nu cunoastem realitatea in acest sens, intrucat nu stim daca salariatul nostru a platit, pana in prezent, vreo suma din pensia datorata.
Intrebarile sunt :
1) poprirea pensiei de intretinere din salariu, fara a fi mentionata in hotararea judecatoreasca este legala? Nu ne expunem la a fi actionati in judecata de salariatul nostru ca o parte din salariul lui il viram fostei sotii?
2) putem stabili noi suma restanta, de plata?
Va multumesc anticipat si va rog, pe cat se poate, sa precizati si articolele de lege care raspund intrebarilor mele, intrucat as vrea sa formulez un raspuns documentat catre fosta sotie a angajatului nostru