avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate Adriana-Adi

Activitate Adriana-Adi

Mulțumesc pt raspuns! Dacă mă duc la judecătorie imi pot da un avocat din oficiu?
Bună seară! Sunt cu o persoana in concubinaj l am luat in spatiu că avem 2 copii minori ,casă este mostenire de la părinți mei după deces ,problema este că nu ne mai înțelegem si nu stiu cum sa fac să nu mai aibă dreptul să stea în casă, nu mă ajută cu cheltuielile se poartă urat ,nu a dat în noi dar sunt seri in care efectiv nu ne lasa sa dormim că bea si are chef de scandal,acum cam 3 ani am avut iar episoade urâte am sunat noaptea la poliție ,au venit el s a purtat urat si cu polițiști l au luat la sectie l au bătut și i a dat drumul in cateva ore si a venit acasă si începuse iar cu amenințări,si acum la fel am mesaje cu amenințări, unde pot face cerere pt scoaterea din spațiu si eventual un ordin de restricție pt mine si copii.Multumesc!
Multumesc!

elenazan a scris:

Buna ziua,
Nu, bonuri de masa primiti doar la locul de munca unde aveti declarata functia de baza!

Bună ziua!Dacă ai 2contacte de muncă pe două funcții la care se dau bonuri de masă? Am unul de 8 ore si unul de 4 ore pe perioadă nedeterminată.Se pot dat pt amândouă contractele?Multumesc!


Bună ziua! Multumesc pt raspuns ,am inteles doar pt contractul de 8 ore pot face cerere pt deducere .
Încă ceva am auzit că pot avea deducere de impozit că am 2 copii minori ,de 3 ani nu am nici o deducere pt impozit (de 3 ani la acelasi angajator) le voi spune si despre asta ,dar din urmă mai pot recupera că în tot acest timp nu am beneficiat de deducere ? Multumesc!
Bună ziua! Multumesc de răspuns! O să le rog să se documenteze .Am acelasi angajator 2 contracte pe 2 funcții diferite.
Bună ziua! Am 2 contracte pe perioadă nedeterminată cu funcții diferite un contract de 8ore si unul de 4 ore .am fost in carantină fiind contact direct si am facut si covid am concediu medical pe carantină si boală, la locul de munca mi au plătit doar pt contractul de 8 ore si pt cel de 4 Nu că cică nu se plateste pentru amandoua, de ce atata timp cat imi opresc contribuțiile pe amândouă contractele si am 1an la al doilea contract .au dreptul știu că am mai avut cm după 6 luni si mi l a plătit acum sau schimbat fetele la rh si poate nu stiu sigur .astp raspuns. Vă mulțumesc.
1/3 in jur de 400 lei si raman cu 800 lei bani in mana
Buna seara.multumesc pt raspunsuri.Ce pot face ? Nu exista nici o solutie macar sa mi opreasca mai putin eu sunt la 6 ore si am 2 copii minori in intretinere nu sunt casatorita legal tatal lor este operat si are un contract de 2 ore.Se poate sa mi opreasca mai putin din salariu?