Bună ziua,
Sunt în proces de achiziționare a unui imobil. Am căzut de acord cu vânzătorul pt 100000€. La notar am fost informați ca prețul minim de referință al pieței este de 110000€ și taxele le vom plăti la această valoare. Totul OK până aici. În contract este stipulat ca datorită faptului ca prețul este mai mic, tranzacția va fi notificată organelor fiscale. Să mă aștept să mă cheme ANAF ul să dau ceva declarații?
Bună ziua! În urmă cu aproximativ 6 luni am semnat un contract de vizionare în vederea cumpărării unei case. Am văzut 2 proprietăți, dar După aceea am renunțat la achiziție. De curând am început căutările și am ajuns la una din proprietățile vizionate cu agenția în urmă cu 6 luni. Menționez ca nu am primit un exemplar al contractului. În cele din urmă ne am hotărât să cumpărăm acea proprietate. Știind ca am semnat acel contract cu agenția, am contactat o și am anunțat despre intenția noastră. Ne am înțeles să plătesc doar 1% comision în loc de 2%. Am primit o copie a contractului și factura de 1%.. Atunci am văzut ca în contract era menționat ca, comisionul nu se negociază. Întrebarea mea este, ca după eu ce plătesc cei 1% este posibil să mi ceară și diferența?
Bună seara! M am înscris în programul Rabla pt a achiziționa un autoturism nou. Când sa duc rabla la casat, am constatat că nu mai găsesc actele (cartea de identitate a mașinii și certificatul de înmatriculare) Ce pot face, având în vedere că am deja nota de informare că rabla a fost introdusă în sistem. Mulțumesc!
Buna ziua! Sora mea trebuie sa vina in tara din Franța, dar are buletinul pe numele dinainte de divorț. Poate avea probleme la control pașapoarte pe aeroport in Franța?
Buna ziua! Sora mea trebuie sa revină în țară cu avionul din Franța, dar nu și a schimbat numele pe CI după divorț. Poate avea probleme la control pașapoarte pe aeroport in Franța?
Daca se schimba cardul nu se rezolva problema. Trebuie trimis mail cu cererea de reziliere atasata. Dupa ce se primeste raspuns cu confirmarea anularii abonamentului premium se dezactiveaza contul din setari. Eu asa am procedat (dupa ce mi au fost retrasi 300 din cont) si am primit raspuns de anulare in 24 ore
Salut, ma vad in aceeasi situatie ca voi. Azi am primit mesaj ca mi au fost retrasi 300 lei din cont pt b2. Am trimis mail de anulare, si am primit raspuns ca voi fi anuntat in 3 zile lucratore. Intrebare este daca sa inchid contul acum, sau dupa ce imi dezactiveaza abonamentul?
Buna ziu!
In urma cu 10 ani bunica mea a vandut un teren unei anumite persoane, dar intre timp bunica a decedat, iar tatal meu ( ca mostenitor) a primit o instiintare sa plateasca impozitul retroactiv pe 10 ani pt acest teren. Mentionez ca nu detinem nici un act prin care s-a facut vanzarea acestui teren. Intrebarea este, cum se poate demonstra ca acest teren nu ne mai apartine si implicit sa nu se msi plateasca acest impozit?