avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! M am înscris în programul Rabla pt a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! M am înscris în programul Rabla pt a achiziționa ...

Bună seara! M am înscris în programul Rabla pt a achiziționa un autoturism nou. Când sa duc rabla la casat, am constatat că nu mai găsesc actele (cartea de identitate a mașinii și certificatul de înmatriculare) Ce pot face, având în vedere că am deja nota de informare că rabla a fost introdusă în sistem. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:09, 22 Octombrie 2022
Nu cred ca dureaza mult sa scoateți un duplicat dupa carte și talon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara civ Krisstinel Krisstinel Buna ziua, detin in prorietate un autoturism pe care nu l-am mai miscat de vreo 6 ani, masina a ajuns un morman de fier si atat. Toate impozitele platite la ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Pot sa vand masina doar cu copie dupa catea de identitate? armand38and armand38and Am cumparat o masina si am talonul si copie dupa cartea de identitate a masinii,originalul a ramas la firma care am cumparato care acum firma nu mai exista(a ... (vezi toată discuția)