avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Activitate France98

Activitate France98

Răspuns la discuția Prima abatere Furt calificat
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu o sa ajungeți după gratii.

În acest moment ar fi bine sa va gândiți sa aveți avocat deoarece legea se va modifica și ar fi bine sa se urgenteze urmărirea penala de către avocat ca sa nu riscați deloc.
Altfel poate exista și riscul sa ajungeți în fata la judecător.

imi puteti spune, va rog frumos,pe scurt,care sunt aspectele care se vor modifica?
va multumesc
Răspuns la discuția Permis retinut 120 zile ptr radar
pedeapsa se poate reduce la 30 de zile prin formularea unei cereri si apoi veti da un test. nu stiu insa daca nu cumva faptul ca ati contestat in instanta PV-ul va afecteaza ceva in treaba asta cu reducerea pedepsei

de ce aveti de ispasit o suspendare de 120 de zile? stiu ca este 90 de zile pentru 50+km/h peste limita legala.
Răspuns la discuția Scadere pedeapsa 4 ani
daca toate merg perfect undeva intre 2.5 si aproape 3 ani din momentul arestarii; (daca are sub 60 de ani)
a fost arestat preventiv inainte de judecata? ca se scade si de acolo daca a fost arestat preventiv sau la domiciliu.
probabil ca asta este si ideea, indiferent ca ai sau nu de unde plati acesti bani trebuie platiti.
eu cred ca este o problema de ordin constitutional sau chiar de competenta CEDO...

alt lucru interesant cu aplicare in realitate este ca multi vor fi scosi datori de catre ANAF dar nu vor plati. Dupa ce acumulezi o perioada mai indelungata de datorii catre ANAF nu iti mai vine ca om de rand sa te angajezi si sa iti puna poprire pe salariu, deci banii astia ii vor transforma pe destui in situatia de a lucra la negru ptr totdeauna.....
vreau sa aduc topicul asta la viata. o problema extrem de actuala in aceasta perioada in Romania!

as vrea o confirmare a celor spuse de domnul de mai sus
din cate citesc pe internet am gasit din destule surse informatia ca plata acelor 5.5% raportati la salariul minim este Obligatorie si pentru cei care nu au venit de la 1 ianuarie anul curent.
Adica esti obligat sa te duci sa declari ca nu ai venit, iti calculeaza cat ai de plata si apoi platesti.

As dori va rog inca o confirmare a aplicarii noului cod fiscal de astazi in vigoare. Si eu ma aflu in situatia de mai sus.