avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Activitate MateucaCristi

Activitate MateucaCristi

Vreau sa imi fac o firma de curatenie la domiciliu si curatare tapiterie auto. Sunt nelamurit cu codul caen, care ar trebuie sa fie si mai am o nelamurile, de ce autorizatie as avea nevoie in conditiile in care vreau sa folosesc dezinfectanti si soluti chimice. V as fi tare recunoscator daca as primi cateva sfaturi

Buna Seara ! Mi am deschis o afacere curatare interior auto si vreau sa imi inchiriez un garaj/hala as vrea daca se poate cat mai multe detali pe acest subiect contrac obligati, ce acte trb sa are propietarul autorizatie de constructie ceva? Ce contacte trb sa fac pt curent apa ceva obligatoriu? Cat mai multe detali daca ati putea sa imi oferiti. Va multumesc anticipat ! O seara placuta !
Buna Seara ! Mi am deschis o afacere curatare interior auto si vreau sa imi inchiriez un garaj/hala as vrea daca se poate cat mai multe detali pe acest subiect contrac obligati, ce acte trb sa are propietarul autorizatie de constructie ceva? Cat mai multe detali daca ati putea sa imi oferiti. Va multumesc anticipat ! O seara placuta !
Sunt angajat la stat la un spital judetean. Vreau sa imi fac un srl-d cu curatenie la domiciliu si curatenie interior auto.momentan o sa ma ocup doar de curatenia la domiciliu dupa care o sa trec si la curatare interior auto.fac ceva gresit daca o sa le trec pe aman2 in domeniu de activitate si o sa ma ocup de treaba cu auto mai tarziu cand o sa imi gasesc un garaj adecvat? Si mai am o dilema daca sunt angajat la stat pot sa fiu si patron si angajat la srl-d-ul meu ? Momentan vrea sa fac trb asta singur pana ma pun pe picioare pentru ca nu dispun de prea multe fonduri si nu vreau sa risc
Discuție Dilema mare
Ma gandesc sa imi fac un srl (prima firma pe care o fac) va fi cu prestari servici curatenie nespecializate la domiciliu si curatare interior auto. Sediul o sa fie casa parintilor meu, sunt interesat daca ii afecteaza pe ei cu ceva lucru asta ( impozit mai mare sau alte cheltuieli ) am inteles ca, costurile deschideri firmei ar fi mai mici pt ca nu o sa am multe coduri caen, dar cat sunt? Momentan la inceput vreau sa lucrez doar eu o sa am nevoie sa imi fac contract de munca? Sunt obligat sa am angajati?
Am citit pe diverse pagini despre deschiderea unei firme ( nu am inteles mare lucru ) pfa sau srl? Pun problema si daca nu merge firma trb sa o inchid care mai costisitoare? Pot sa fac contracte cu diferite persoane sau cu alte firme daca am pfa? Dc imi trb obligatoriu calificare in domeniu asta daca imi fac pfa? Trb sa fac contract comodat pe toata casa sau numai pe 1-2 m2 ? Cam cat costa cap coada sa faci pfa/srl ? Va multumesc si sper sa ma ajute cineva