avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN

Activitate IULIAN-CRISTIAN GLĂVAN

Răspuns la discuția Furt carrefour...
Bună seara!

Pentru că ați achitat produsul și agentul de pază nu a sesizat poliția veți scăpa fără consecințe, totuși trebuie să renunțați la astfel de activități.
Cu plăcere !
Bună seara!

În practică se deplasează un reprezentat al instituției de credit la notar. Notariatele lucrează pe contracte tipizate nu se va concepe la dvs prima dată acel contract. Chiar dacă notarul ar omite vreo clauză contractul de vânzare este bine reglementat în codul civil și nu veți avea probleme ulterior. Se va specifica în contract în câte zile veți primi prețul de la bancă.
Răspuns la discuția Arestare preventivia
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!

Durata totală a arestării preventive a inculpatului în cursul urmăririi penale nu poate fi mai mare de 180 de zile, conform art. 236 alin 4 din codul de procedură penală și art. 23 alin 5 din Constituția României.
Nu aveți pt ce !

ionmoisil a scris:

Va multumesc.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!

Curatela reglementată de codul civil în art. 178 și următoarele rezolvă problemele dvs. Trebuie făcută o cerere la instanța de tutelă. Nu durează mult.
Răspuns la discuția Dovada domiciliu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună seara!

art. 91 alin. 1 cod civil stabilește că ,, Dovada domiciliului şi a reşedinţei se face cu menţiunile cuprinse în cartea de identitate. ”
Răspuns la discuția Despre amenzi neplătite
Da. Găsiți pe net toate datele mele de contact.

Antonela44 a scris:

As putea vb in particular cu dv?

Răspuns la discuția Despre amenzi neplătite
Bună ziua!

În ipoteza în care nu dețineți case, terenuri, autovehicule, pentru a fi valorificate, cei de la ANAF vor solicita instanței înlocuirea amenzilor cu muncă în folosul comunității. Mergeți la ANAF la biroul de informații și aflați ce debite există.
Răspuns la discuția Ma pot angaja acum in alta parte?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua !
Cel mai bine ar fi să vă adresați printr-o sesizare scrisă Inspectoratului Teritorial de Muncă. Reclamați aspecte destul de grave, angajatorul susține că are raporturi contractuale cu dvs, contract de muncă, dvs susțineți că n-ați semnat nimic. Poate cineva din firmă a semnat în fals, sunt aspecte care trebuie verificate de instituțiile statului. Pe viitor, vă recomand să nu mai lucrați la angajatori fără documente clare.