Daca chiriasul, (SRL), nu-si plateste chiria la termenul stipulat in contract, si mai mult decit atit ma instiinteaza ca doreste a ramine in continuare in locatie fara a plati, in baza contractului pot schimba iala si intra in locatia care-mi apartine de drept, dupa perioada in care chiria este platita ? Daca DA care este procedura, daca NU, motivul.
Bine am inteles ca o sa am probleme... Intrebare : -pot intra in apartament legal si cum , (ca si procedura intreb) ? Nota : numai noi doi sintem mostenitori.
Sa zicem ce este mai rau : fratele nu ar fi deacord. (Mentionez ca acum nu locuieste acolo, nu are vreun beneficiu, doar plateste chirie, din banii pe care i-a primit pentru proceduri din timpul vietii de la defuncta). Ar putea avea obiectii legal ?
Pot intra sa locuiesc in casa bunicii, (decedate), pina la terminarea procesului de succesiune ? Daca da care-i procedura legala.
Mentionez ca eu si fratele meu sintem singurii mostenitori, iar el locuieste in alta parte.
Ce inseamna din punct de vedere juridic transmiterea de catre proprietar (locator) a dreptului de folosinta asupra imobilului, ca si obiect al unui contract de inchiriere intre o persoana fizic si una juridica ?
Am salariu minim pe economie, pe care-l primesc pe card, ( in jur de 1100 lei). M-am trezit ca banca mi-a pus oprire pe salariu pentru o presupusa suma de plata datorata RDS-RCS, de 30%.
Mentionez faptul ca lunar platesc din mina aproximativ 750 lei rata la un credit de nevoi personale....
Este legal acest lucru ? si daca nu ce pot face.