avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Este legal ?
Discuție deschisă în Executare silită

Este legal ?

Am salariu minim pe economie, pe care-l primesc pe card, ( in jur de 1100 lei). M-am trezit ca banca mi-a pus oprire pe salariu pentru o presupusa suma de plata datorata RDS-RCS, de 30%.
Mentionez faptul ca lunar platesc din mina aproximativ 750 lei rata la un credit de nevoi personale....
Este legal acest lucru ? si daca nu ce pot face.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 18:03, 18 Iulie 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa anuntati banca de acel credit si de ratele de acolo solicitand aplicarea prevederilor art. 728 C.Pr.Civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greșelile tineretii Sunshine93 Sunshine93 Buna ziua! Am un prieten care, acum vreo 10 ani, a optat pentru un credit (vreo 4-5 mii lei). În urma unor situații dificile, nu a mai plătit ratele iar ... (vezi toată discuția)
Restanta camy3 camy3 Am mai cerut un sfat luna trecuta la d-voastra si nu l-am primit si anume eu am un credit de nevoi personal facut in anul 2006 pe baza de buletin fara garantii ... (vezi toată discuția)
Probleme de solutionare garantie telefon mobil defect vpatrana vpatrana Cu stima! As avea rugamintea sa ma lamuriti in urmatoarea problema pe care o am cu RCS & RDS / Digi privind inlocuirea unui telefon Allview P6 Energy lite ... (vezi toată discuția)