avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate stefanlaurentiu001

Activitate stefanlaurentiu001

Buna ziua.
Am si eu o problema , vreau sa stiu daca s-a confruntat cineva cu o situatie similara.
Am o fetita de 14 ani si poarta numele sotiei de fata deoarece cand s-a nascut fetita,eu nu am fost in tara si a trebuit sa o treaca pe numele sotiei acum vreau sa o trec pe numele meu dar am inteles ca trebuie sa o dau in judecata pe sotie pentru acest lucru. Sie cineva ce trebuie facut?
Răspuns la discuția Renuntare la donatie
DONATIA este fara obligatie,iar nepotul este fiul surori dumnealui donatia nu o poate revoca,dar eu ma intreb daca este ok sa-i dau nepotului casa contra unei sume de bani si sa o ingrijeasca el in continuare
Răspuns la discuția Renuntare la donatie
Un batran mi-a facut mie donatie cu uzul fruct viager iar acum dupa 20 de ani de slugareala vrea sa dea casa nepotului eu i-am cerut o suma de bani in schimbul renuntarii la donatie
este legal sa renunt la o donatie in schimbul unei sume de bani?
Răspuns la discuția Acuzat de furt
Da 125 000 $ a dat si in stanga si in dreata la manastiri smd.
buna seara,
nu ma simnt vinovat mai ales ca dumneaiei a cheltuit in 9 ani de zile 125mii$ (se pot cere de catre organele competente extrase de cont de la banca)iar in urmatori 10 ani cand am fost imputernicit a cheltuit doar 35 mii euro din vinzarea unei garsoniere. iar acum cand nu mai are banuti se intreaba unde sunt bani
nu m-am asigurat pentru ca a fost o relatie ”MAMA FIU” si nu ma asteptam la asa ceva
batrana nu a depus plangere dar probabil are de gand dar se pot scoate extrase de cont din perioada in care eu nu eram imputernicit si se poate dovedi ca scotea cam aceleasi sume sau chiar mai mari batrana are 90 de ani
Discuție Acuzat de furt
buna ziua
revin cu o problema
in urma cu 10 ani o batrana mi-a facut imputernicire la banca sa-i scot bani din cont cand avea nevoie deoarece se deplasa greu cand sa cam golit sacul ma acuza ca iam furat eu bani
ce se poate intampla?
Răspuns la discuția teren imprejmuit abuziv
va multumesc pentru rasunsuri