Dacă am pierdut un proces de dare in plată, mă poate banca obliga să plătesc toată rata ce o aveam de plătit in cei doi ani cât a durat procesul intr-o singură tranșă? Și care ar fi căile de atac dacă face asta?
Doresc să-i fac copilului minor pașaport. Este neapărată și prezența mamei copilului? Am copilul in custodie, mama are doar drept de vizită.
Problema e că nu mai știu nimic de ea de aproximativ 2 ani,
dumitrunicolaepetru
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Partea proasta pentru tine este ca in cazul in care copilul hotaraste sa stea la mama va trebui sa platesti si pensie alimentara o treime din ce castigi. Nu inteleg ce e asa de greu de priceput ca partea sentimentala nu e legata de cea financiara. Nici nu e corect sa fie altfel. In timp ce castigai mai mult, ea probabil se ocupa de copil mai mult. Frustrarea ca nu te mai asculta nu are nimic de a face cu impartirea bunurilor. Mai mult pierzi daca te incapatanezi sa crezi altceva. Pierzi o gramada de bani cu procesul si rezultatul va fi acelasi ca in intelegerea amiabila, totul se va imparti jumi juma.
Este obligatorie prezenta pentru audiere intr-un proces colectiv cu o banca pe clauze abuzive? Ce se intampla daca nu te prezinti,risti sa nu ti fie luata in seama cererea sau soluti va fi aceasi ca si in cazul persoanelor care se prezinta?