avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pașaport copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pașaport copil minor

Doresc să-i fac copilului minor pașaport. Este neapărată și prezența mamei copilului? Am copilul in custodie, mama are doar drept de vizită.
Problema e că nu mai știu nimic de ea de aproximativ 2 ani,
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:18, 30 Aprilie 2018
Dacă aveţi autoritate părintească comună cu domiciliul copilului la dvs., aveţi nevoie de acordul mamei copilului pentru întocmirea paşaportului şi pentru ieşirea din ţară cu copilul.
Dacă pe sentinţă scrie "autitate exclusivă la tata", nu aveţi nevoie de semnătura mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport copil moon88 moon88 Bună ziua, mă numesc Marius. Soţia mea are un băiat în vârstă de 7 ani din altă căsătorie ši deţine legea i l-a încuviinţat ei prin hotărîre ... (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara fara acordul tatalui Simonaaurelia Simonaaurelia Fratele meu este divortat si are o fetita de 5 ani. Mama a obtinut custodia copilului, el plateste pensie alimentara , fetita o putea lua cand isi dorea ( nu ... (vezi toată discuția)
Tatal refuza sa-si dea acordul lilicu lilicu - divortul a fost anul trecut in ianuarie , pe vechiul cod, si mama are custodia copilului , tatal are drept de vizita - mama sa recasatorit cu un cetatean ... (vezi toată discuția)