avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces colectiv clauze abuzive
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces colectiv clauze abuzive

Este obligatorie prezenta pentru audiere intr-un proces colectiv cu o banca pe clauze abuzive? Ce se intampla daca nu te prezinti,risti sa nu ti fie luata in seama cererea sau soluti va fi aceasi ca si in cazul persoanelor care se prezinta?
Cel mai recent răspuns: dumitrunicolaepetru , utilizator 19:08, 19 Ianuarie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
NU ARE NICI O RELEVANTA DACA VA PREZENTATI SAU NU DIN PUNCT DE VEDERE PROCEDURAL.
Nu se va considera de catre instanta ca nu prezint interes pentru proces?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze abuzive in contract cu bnca fify1 fify1 Buna ziua, in ultima perioada ma confrunt din ce in ce mai mult cu anumite probleme. Revin acum cu o intrebare importanta pentru mine. Am contractat 3 credite ... (vezi toată discuția)
Se poate constitui parte civila o persoana care trimite un e-mail in instanta? acropolis acropolis Se poate constitui parte civila in dosar penal o persoana care trimite un e-mail in instanta? E-mail-ul a fost trimis in termen la prima instanta. Persoana ... (vezi toată discuția)
Proces clauze abuzive sim92 sim92 Bună seara, Am un proces cu o bancă, referitor la clauze abuzive. Am câștigat la instanța de fond, am pierdut la instanța de apel. Aș dori să merg ... (vezi toată discuția)