avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Activitate luminita_zenaida

Activitate luminita_zenaida

Buna ziua. In urma unei "petitii" facuta de o individa care m-a calomniat murdar fara nici o baza factuala, am fost chemata la politie. Mentionez ca nu au vrut sa imi arate "petitia", doar mi-au spus verbal ,succint despre "continut". Au procedat corect?! Multumesc.
Buna ziua. o individa a pus in geamul apartamentului ei o camera de filmat, orientata exclusiv spre domeniul public, deci nu spre locuinta ei, cu scopul de a urmari oamenii care hranesc porumbeii pe domeniul public. Ii filmeaza, pozeaza, hartuieste, ameninta, denigreaza public, reclama peste tot intr-un mod incredibil de MURDAR!! In zona este si un parc. Oamenii aia nu au pic de intimitate, se simt urmariti permanent de acea camera si de individa care are functie publica si protectie la nivel inalt. Ce lege ii permite sau nu sa monteze aceasta camera?! Multumesc.
Bună ziua, am și eu o speță contabilă. În cazul retururilor din gestiune, de la client la furnizor, ce document trebuie întocmit la client ca să angreneze cum este firesc răspunderea gestionarului (care are produsul în gestiune) și a comisiei care a vizat NIR-ul la intrare? Este suficient un P.V predare-primire semnat de directorul client, fără gestionar și comisie? Eu am propus NIR în roșu, sau un alt document de restituire. Mulțumesc.
Răspuns la discuția stat funcii
Deci, domnule consilier juridic, chiar nu mai contează specializarea, pentru că există diferență de salarizare în grilă între referent și economist?
Discuție stat funcii
Buna ziua,este posibil la o institutie bugetara, cu specializarea administratie publica, sa prevezi in statul de functii, economist, sau corect este referent? Multumesc.
„Tată” adevărat, greșește mama că nu vă lasă fata să o creșteți, să vedeți ce costă și ce sacrificii implică cu adevărat! Dacă dv. aveți bani mulți, de ce să nu trăiască și fata la fel? Vedeți că vorbesc din experiența unui „tată” care a luat de la gura fetiței lui, 26 de ani, tot cu această „teorie”, și dă în schimb la medici, prin spitale, tratamente, cu cea mai cimplită boală!
Bună ziua, am cumpărat o locuință în altă localitate decât cea unde domiciliez. Tabelul cu costuri se afișează la avizier, eu am rugat firma de administrare să-mi trimită pe mail lunar tabelul pentru a fi un bun platnic, neavând altă cale de acces la tabel. Cum pot proceda ca acest aspect să devină o obligație a firmei de administrare, nu o favoare, în situația în care, se fac că uită frecvent, administratorul având obligația conform legii să-mi aducă la cunoștiință în scris eventualele restanțe, și să-mi asigure accesul la evidențe .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Biata fetiță, un părinte adevărat nu se dezlipește de bucățica ruptă din el. Răspunsul îl aveți doar dv.
Bună ziua, am și eu o o speță care provoacă divergențe. Noul model de dispoziții plată/încasare prin casierie prevăzut de M.F nu mai prevede rubrica C.F.P ,doar comp.f.c. și conducător unitate. Se mai pune viza C.F.P?( eventual împărțită manual o coloană în două)... Mulțumesc.
De ce nu cereți ajutorul celor de la primărie, autoritatea tutelară pentru copil ar trebui să se implice. Faceți cât mai multe hârtii vă prind bine la instanță. Este o luptă foarte grea, dacă vreți copilul, întoarceți-vă la domiciliu, și căutați să-l luați de acolo.