avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate gbau68

Activitate gbau68

buna ziua cum potrezilia contractul de arendarte mentionez ca nu am primit bani pe arenda de pe 2016 pana azi ,si cum pot sa-mi recuperez bani pe arenda.
Discuție arenda
buna ziua cum pot sa procedez sa reziliez contractul e ardare al pamantului fata de arendas mentionez ca nu am primit nici un ban pe arendarea pamantului pana in ziua de azi,si cum pot sa-mi recuperz bani care mi se cuvin prin arendarea ternului agricol?
buna ziu nu am primit bani pe arenda din anul 2015 pana in ziua de azi am contract cu arendasul pana in 2022 cum pot proceda sa reziliez contractul si sa-mi recuperez bani.
Răspuns la discuția arenda, recuperare pret
nu am nici un proces vverbal de predare primire,dar nici el pana la data asta nu are un act care sa dovedeasca ca mi-a dat bani pe arendamanyack a scris:

l ai anuntat in scris ? ai proces verbal de predare primire arenda ?....

Răspuns la discuția arenda, recuperare pret
l-am sunat pe arendas cu un an in urma. el a acceptat reziliertea contractului ,eu acum pot invoca ca nu am primit bani pe arenda manyack a scris:

pentru a rezilia un contract de arenda in baza art 1836.......bla bla bla trebuie sa anunti arendasul cu 1 an inaintea rezilierii contractului in scris ........asta e stipula si in contractul de arenda.....mai depinde reziliere si de alti factori : neplata arendei comform contractului, deteriorarea solului...........

puteti sa mutati stalpu pe domeniu public doar daca suportati cheltuielile dumneavoastra
buna ziu as dori sa va intreb cum pot sa-mi recuperez bani pe 2015 de la arendas?mentionez ca in toamna lui 2015 am reziliat contractul cu arendasul verbal nu in scris.