avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate sorinstirboiu

Activitate sorinstirboiu

Și eu sunt în aceeași situație, azi am primit o nouă poprire desi a fost în noiembrie 2018 încheiată de Damaschin, vă rog sfătuiți mă cum ați procedat
Răspuns la discuția Explicare solutie proces
Mulțumesc frumos pentru raspuns, cand pot da examen pentru redobandirea permisului?
Va rog frumos sa mi explice si mie cineva exact solutia data in proces:
Tip solutie: Condamnare cu acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: În baza art. 336 alin.1C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. 10 C.proc.pen. şi art. 61 alin.1) - 4) C.pen. condamnă pe inculpatul x, la pedeapsa amenzii penale în sumă de 6000 lei reprezentând 200 zile amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”. Atrage atenţia inculpatului asupra prevederilor art. 63 C.pen. privitoare la înlocuirea pedepsei amenzii cu pedeapsa închisorii. În baza art. 274 alin.1 Cod procedură penală obligă pe inculpat să plătească statului suma de 700 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Cu apel în 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Pronunţată în şedinţă publică, azi,
Buna ziua, pe data de 8 septembrie 2016 am mutat masina cca 7 m intr-o parcare dupa care au venit 2 agenti de politie si mi-a fost pus aparatul etilotest care mi-a rezultat o alcoolemie de 0.84. Am fost dus la recoltarea probelor biologice, dupa care am revenit la sediul politiei pentru declaratii. La aproximativ 2 saptamani am fost si am achitat analizele probelor biologice la sediul iml. Au trecut aproape 3 luni de cand le-am platit, si agentul care s-a ocupat de dosarul meu nu a primit nici un rezultat la probe.Stie cineva cat dureaza sau ce ar trebui facut?
Răspuns la discuția Reclamație Altex
Da, le-am precizat acest lucru , ca vreau banii inapoi
Bună ziua, am comandat un produs la altex în data de 12.01.2016, cu plata prin op.L-am plătit în aceeași zi, am primit confirmarea că s-a înregistrat plata. Pe data de 16.01.2016 primesc un e-mail în care spun că le pare rău dar produsul comandat nu mai este disponibil în stoc și că v-a reveni cineva pentru a comunica o alternativă. Bineînțeles că nu a revenit nimeni, am sunat eu de 3 ori la ei, la fel mi s-a spus că v-a reveni cineva, le-am făcut sesizare online, nimic. Astăzi i-am sunat și le-am spus că o să mă sesizez la ANPC, la fel mi-au spus că v-a reveni cineva. Ce mă sfătuiți să fac în această situație?