In anul 2012 in septembrie acesta a parasit domiciliul nestiind de acesta peste 6 luni,fetita avea 10 luni,am asteptat pana in octombrie si am depus cerere de divort si pensie alimentara la tribunalul buftea,procesul a durat 1 an de zile nerezolvandu-se nimic,o singura citatie in care m-a pus sa duc si mai multe dovezi,acte,martori etc..vreau sa precizez ca tatal in in tot acest timp un an si o luna el nu a venit decat o data sa vada fetita,nu m-a ajutat cu absolut nimic si mai mult decat atat nici nu s-a interesat de viata fetitei.in 2014 la inceputul anului am fost cautata de catre avocatul dansului care la sfaturile dansului am divortat la notar intr-un final,mi-a spus ca la vremea aceea instanta oricum nu il obliga la o pensie mai mare de 230 de lei si am fost de acord sa mergem la notar.el a venit in tara pt o saptamana ,mi-a dat dupa 2 ani de zile cateva milioane si o punga de haine pt fata si vazand relatia dintre ei pt ca intr-un final a vrut sa o si vada,emotiile si vrajeala avocatului am fost de acord cu tot ce mi s-a spus.in conventia de divort am precizat domiciliul fetei,numele meu dupa divort,program de vizite si ca obligatii pensia de 300 de lei(o suma spusa de el modica,pt ca mi-a promis ca va avea grija s anu ii lipseasca nimic ),si sa participe la educarea si cresterea ei,asta insemnand ca orice cheltuiala extra ca si cele alimentare de crestere si educare sa se imparta la 2.asta a fost in luna mai cand am definitivat divortul.mi-a trimis 5 luni de zile pensia la rand,fara nimic in plus,dupa care am primit un mail ,vreau s aprecizez ca dupa scurt timp el fiind intors in germania la munca imediat dupa divort doar de 3 ori a vrut sa mai vada fata pe skipe sau facebook dupa care m-a blocat peste tot si imi trimitea doar mail cu minciuni,respectiv din noiembrie nu am mai primit niciun semn de viata,nici pensie,am sunat avocatul si m-a informat ca acesta nu mai munceste,ca a avut un accident,etc acestea dovedindu-se de curand minciuni.acum 2 zile m-a contactat iar avocatul si am primit si un mail de la el ca voi primii maine pensia pe 3 luni si sa nu ma duc in instanta.eu in tot acest timp l-am rugat sa pastreze legatura cu fetita,l-am rugat sa ma ajute cu bani pt doctori fetita avand si probleme de sanatate,sa ma ajute cu zile de nastere,nume,sarbatori si diverse cheltuieli pt gradinita si nu numai.repet niciodata nu am impus sa plateasca acesta tot ce i-am cerut extra pensiei ,ci sa participe jumatate.copilul este in crestere,hainele costa destul de mult pt un copil pe anotimpuri..in fine..din surse aproape sigure am aflat ca acesta are locul de munca stabil,am aflat doar locatia si in curand ma voi interesa si de adresa pe net,ca lucreaza de 2 ani acolo si are salariul de 1300 euro.la sfaturile unei persoane am vrut sa ma interesez daca pot sa merg iar in instanta pt a cere marire de pensie pt ca de atentia acestuia in alt fel sigur nu vom avea parte.din nefericire,eu locuiesc cu chirie cu mama si un frate care intradevar impartim la 3 cheltuielile in casa.eu 900 de lei dau lunar partea mea pe chirie,utilitati si o parte dintr-o rata la banca mamei mele care a vrut sa ne ajute cu nasterea si cu botezul fetitei si am ramas sa platesc eu cu ea pe el la fel neinteresandu-l.de ceilalti 300 de lei ramasi din salariu sfatuiti-ma dvs ce as putea sa iau mai degraba,mancare,haine,jucarii,consumabile si etc...pt mine cat si pt ea...imi cer scuze ca v-am scris atat dar am simtit nevoia sa va spun toate astea.o seara buna si va multumesc pt toate raspunsurile si sfaturile dvs.
in conventie spune ca trebuie sa participe in mod direct la cresterea si educarea copilului ,plus vizite etc..nu am nevoie sa o viziteze dar macar sa ma ajute cum mi-a promis..in afara de cei 300 de lei a promis ca va trimite mai mult de atat pt fata,pachete,etc
Buna ziua! am si eu o mare rugaminte,va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in cazul in care am divortat la notar,am stabilit o pensie de 300 lei cu conditia sa ma ajute si cu imbracaminte,incaltaminte etc pt copil..el lucreaza in germania,nu-i pot afla angajatorul desi este angajat acolo de peste 2 ani..am inteles ca in cazul in care nu respecta termenii contractuali din conventia de divort pot ataca in istanta ,ba mai mult pot cere si marire de pensie in cazul in care se poate dovedii ca acesta are un venit mai mare decat al meu?vreau sa precizez ca eu locuiesc cu chirie impreuna cu fetita,si pot dovedii ca cheltuieilile lunare pt ea depasesc acei 300 de lei care ii trimite el.