Buna seara,sper că cineva să mă poată ajuta.Am fost căsătorită și am un băiețel divorțând in anul 2014..În anul 2016 am plecat la muncă în Anglia și am muncit aproximativ 4 luni intorcandu-ma in Romania după 1 an m-am întors înapoi la munca in Anglia împreună cu viitorul meu soț.Lucram ptr o agenție de recrutare și locuim într-o casă a agenției.In momentul in care au fost niște conflicte în casa pe tema curățeniei un cuplu din casa a afirmat că am o problema cu ei doar ptr simplu fapt că am avut o relație sexuală ceea ce nu este adevărat.Susținând acest lucru în fața unui alt roman și reprezentanta agenției.Viitorul soț nu mai știe ce să mai creada mai ales că el este și foarte gelos.Iar astăzi fratele celui cu care am avut conflictul la abordat pe viitorul soț într-o parcare a unui supermarket întrebând-ul daca are o problema cu fratele lui și că este un prost că eu sunt o "curva"și că el poate să îi mai aducă cel puțin 3 4 persoane cu care am avut relații sexuale.Viitorul soț fiind însoțit de încă 2 băieți români asistând la toată discuția.In momentul in care a ajuns acasă și mi-a spus ceea ce ia zis i-am scris pe fb iar el a recunoscut discuția cu soțul meu apoi blocandu-ma.Problema este că nu prea pot sa fac nimic aici în Anglia ptr că săptămâna viitoare ne întoarcem în Romania eu fiind însărcinată în 7 luni.Ii pot acționa în judecată în Romania pe acești 2 români sau trebuie sa fac o plângere aici în Anglia?Va rog ajutați-ma cu un sfat
Buna seara sper sa nu deranjez prea tare cu întrebarea mea.Am lucrat în Romania din 1 august 2017 până în ianuarie 2018 după care am început munca in Anglia din 15 martie 2018 până în 1 mai 2019 acum lucrez cu contract de munca in Romania și mai am 3 luni și nasc credeți că pot lua concediu indemnizație pentru creșterea copilului? Vă multumesc anticipat pentru răspunsuri
Buna ziua sper că cineva mă va ajuta cu un sfat.Am divorțat în anul 2014 în timpul căsătoriei având un minor acum în vârstă de 9 ani.La sfârșitul divorțului am rămas cu custodie comuna domiciliu minorului fiind la mine iar tatăl având programul de vizita după cum urmează primele 2 saptamani din Aprilie,prima săptămână din Noiembrie iar sărbătorile de iarnă facandule alternativ cu mama și cu tatăl.Mentionez că tatăl lucrează și locuiește în Italia plătește pensia alimentară o data la 2-3 luni și ia minorul in vizita 2-3 zile in aprilie când vine in Romania.In curând mă voi recăsători și îmi voi schimba domiciliul meu și al minorului de la Craiova la Iași fostul soț nefiind de acord cu schimbarea domiciliului minorului și ameninta cu decăderea mea din drepturi părintești.Intrebarea mea este cum ar trebui sa procedez legal?Va mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Buna ziua.
Am si eu o problema si sper sa ma ajutati.Bunica mea a decedat si sa facut taxa de succesiune astfel Bunicul are 1/2 plus 1/8 tatal meu 3/8 iar matusa 3/8.Bunicul si tatal meu doresc sa imi faca mie acte dar matusa vrea sa o despagubesc cu suma de 1 miliard vechi.casa valoreaza cam 1,5miliard vechi.intrebare a mea este ce ar fi mai bine sa imi faca act de donate sau act de vanzare cumparare.iar cu partea matusei ce pot face odata ce ea nu vrea sa ajunge la o intelegere.va multumesc