Buna ziua, succesiuna dupa moartea bunicilor a fost facuta, toti fratii, inclusiv cel in cauza a renuntat la mostenirea de la acea data, 1986 , atunci nu exista nicio proprietate de pamant.La data anuntata de catre autoritatile statului pentru formulare cerere si impropietarire functie de proprietatea detinuta,fratele tatalui meu a refuzat,cei drept ,verbal,mentionand faptul ca nu il intereseaza.
Buna ziua, as dori suport juridic pentru urmatoarea situatie : In anul 1992 sau 93 ,tatal meu a purtat discutii cu fratele sau cu privire la intocmirea cererilor de restituire a pamantului inscris in actele primariei.Fratele tatalui meu ne-a anuntat atunci ca nu doreste sa faca cerere, ca atare tatal meu poate sa faca singur cerere si poate sa intre in posesie.Acest lucru s-a realizat fara alte incidente,obtinandu-se titlul de proprietate aferent.In anul 2007, tatal meu a decedat si in acest moment ma confrunt cu amenintari din partea fratelui care a renuntat initial,manifestandu-si intentia de a ma da in judecata pentru impartirea pamantului.Cum trebuie sa procedez si este posibil sa se mai poata impartii suprafata de pamant existenta in Titlul de Propietate ?
Buna ziua, in urma cu 10 ani am primit de la sindicat un card pe care erau la vremea respectiva cate 2000 lei pentru fiecare angajat ( petrom -romextera bank), bani pe care sa-i utilizam daca dorim.Am ridicat suma respectiva dupa care a urmat privatizarea cu OMV, am fost concediat si am uitat de banii respectivi.Nu am primit nicio informare sau notificare sau orice alt document de restituire a sumei respective.Acum 2 luni am solicitat un imprumut de nevoi personale la o alta banca si am fost anuntat ca figurez in banca de date ca rau platnic si un imprumut la o valoare dubla ,motiv pentru care nu mi-a fost acordat imprumutul respectiv.Din discutie in discutie , am fost sfatuit sa nu restitui imprumutul respectiv pentru ca s-a prescris , nu am fost anuntat etc , etc. Ce sfat imi puteti da ?
Buna ziua,trebuie sa ajut un prieten cu o suma de bani , ce acte trebuie sa fac pentru a ma asigura ca nu ma tepuieste ? desi este prieten se poate intampla orice... multumesc
Buna ziua, am primit la sediul firmei o notificare de la Politia Locala Bucuresti , in care imi solicita datele de identificare ale soferului care a parcat in mod neregulamentar pe un loc ,probabil inchiriat de o persoana fizica.Cum ma sfatuiti sa procedez,deoarece contraventia se incadreaza la o amenda intre 1500 - 3000 lei , exagerat , dupa parerea mea.