Buna ziua, as dori suport juridic pentru urmatoarea situatie : In anul 1992 sau 93 ,tatal meu a purtat discutii cu fratele sau cu privire la intocmirea cererilor de restituire a pamantului inscris in actele primariei.Fratele tatalui meu ne-a anuntat atunci ca nu doreste sa faca cerere, ca atare tatal meu poate sa faca singur cerere si poate sa intre in posesie.Acest lucru s-a realizat fara alte incidente,obtinandu-se titlul de proprietate aferent.In anul 2007, tatal meu a decedat si in acest moment ma confrunt cu amenintari din partea fratelui care a renuntat initial,manifestandu-si intentia de a ma da in judecata pentru impartirea pamantului.Cum trebuie sa procedez si este posibil sa se mai poata impartii suprafata de pamant existenta in Titlul de Propietate ?
Buna ziua,
Din cate inteleg pamantul nu provine de la tatal dumneavoastra ciu de la bunicii dumneavoastra, el fiind doar revendicat de tatal dumneavoastra.
Atata timp cat nu s-a dezbatuut succesiunea de pe urma bunicilor este posibil ca unchiul sa ceara partea sa de pamant.
Buna ziua, succesiuna dupa moartea bunicilor a fost facuta, toti fratii, inclusiv cel in cauza a renuntat la mostenirea de la acea data, 1986 , atunci nu exista nicio proprietate de pamant.La data anuntata de catre autoritatile statului pentru formulare cerere si impropietarire functie de proprietatea detinuta,fratele tatalui meu a refuzat,cei drept ,verbal,mentionand faptul ca nu il intereseaza.