avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amenintare chemare in judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amenintare chemare in judecata

Buna ziua, as dori suport juridic pentru urmatoarea situatie : In anul 1992 sau 93 ,tatal meu a purtat discutii cu fratele sau cu privire la intocmirea cererilor de restituire a pamantului inscris in actele primariei.Fratele tatalui meu ne-a anuntat atunci ca nu doreste sa faca cerere, ca atare tatal meu poate sa faca singur cerere si poate sa intre in posesie.Acest lucru s-a realizat fara alte incidente,obtinandu-se titlul de proprietate aferent.In anul 2007, tatal meu a decedat si in acest moment ma confrunt cu amenintari din partea fratelui care a renuntat initial,manifestandu-si intentia de a ma da in judecata pentru impartirea pamantului.Cum trebuie sa procedez si este posibil sa se mai poata impartii suprafata de pamant existenta in Titlul de Propietate ?
Cel mai recent răspuns: relu1968 , utilizator 16:06, 19 Octombrie 2016
Ați dezbătut succesiunea după tatăl dvs. Dacă nu, vă sfătuiesc să o faceți și să obțineți certificatul de moștenitor.
Buna ziua,
Din cate inteleg pamantul nu provine de la tatal dumneavoastra ciu de la bunicii dumneavoastra, el fiind doar revendicat de tatal dumneavoastra.
Atata timp cat nu s-a dezbatuut succesiunea de pe urma bunicilor este posibil ca unchiul sa ceara partea sa de pamant.
Buna ziua, succesiuna dupa moartea bunicilor a fost facuta, toti fratii, inclusiv cel in cauza a renuntat la mostenirea de la acea data, 1986 , atunci nu exista nicio proprietate de pamant.La data anuntata de catre autoritatile statului pentru formulare cerere si impropietarire functie de proprietatea detinuta,fratele tatalui meu a refuzat,cei drept ,verbal,mentionand faptul ca nu il intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pământul primit de bunici prin legea 18 din 1991 , face parte din moștenire prin testament? ticavol ticavol Bunicii, înainte de deces, au făcut in anul 1986,testament pe numele tatălui meu, iar frații tatălui meu au renunțat la moștenire prin declarație ... (vezi toată discuția)
Teren colectivizare ContSters78406 ContSters78406 Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat. Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)
Partaj succesiune dupa bunici 2014Elena 2014Elena A murit bunicul meu, dupa cativa ani a murit si bunica in acelasi an cu tatal meu Fratii tatalui meu au facut succesiunea fara tatal meu, au falsificat anexa 1 ... (vezi toată discuția)