avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Activitate mihai_olexiuc

Activitate mihai_olexiuc

buna ziua
tocmai ce am fost pacalit de o companie fantoma de trading online Sierra Invest din UK, cu suma de 1000 de euro.
unde as putea depune o reclamatie/sesizare,chiar daca nu imi mai recuperez banii niciodata.
buna ziua
in urma unui proces de contestare a executarii silite am primit urmatoarea sentinta definitiva:
- Respinge excepţia tardivităţii contestaţiei.
- Admite cererea de repunere în termenul de formulare a contestaţiei la executare propriu-zise şi repune pe contestator în termenul legal.
- Admite contestaţia la executare
- Dispune anularea tuturor actelor de executare silită întocmite în dosarul de executare
- Dispune întoarcerea executării silite şi restituirea de către creditorul intimat a oricăror sume executate până la data prezentei de la debitorul-contestator.
Intrebare: exista posibilitatea de reincepere a unei noi proceduri de executare? Creditorul poate relua procedura de executare intr-un nou dosar?
fac mentiunea ca datoria este prescrisa,dar nu am solicitat in instanta prescrierea. trebuie sa mai fac un alt demers legal ?
multumesc
milu11 (utilizator neinregistrat)Acum

Bună ziua 
am și eu o întrebare referitoare la calculul făcut de dumneavoastră referitor la persoanele ce se pot pensiona în anul 2016.
Pt acest lucru am sa va dau un exemplu:
- mama mea este născută în februarie 1961 și are stagiu de cotizare de 32 ani, plus 11 ani și 10 luni în grupa 1 de munca lucru ce îi scade vârstă de pensionare cu 5 ani și 6 luni.
- a depus actele pt pensionare și I s a transmis faptul ca va putea ieși la pensie în august 2017.
- conform tabelului din articolul dumneavoastră ea ar putea sa iasă la pensie în aceasta perioada (noiembrie 2016) pt ca are vârstă de 55 și 9 luni plus anii de grupa 5 ani și 6 luni. Adunate ar da vârstă de 61 ani și 3 luni precum și stagiu complet de cotizare.
Va rog frumos sa mi spuneți exact Cum sa procedez sau Cum sa calculez conform legii pt a nu mai aștepta pana la anul. 
Va mulțumesc anticipat
buna ziua. am si eu nevoie de consultarea unei persoane avizate pentru urmatoarea speta:
- pe numele meu s-a emis o hotarare de executare silita de catre o judecatorie in cuantum de 5390 lei plus cheltuieli de executare;
- la locul de munca executorul a trimis adresa pentru infiintarea propririi in cuantum de 25.836 lei din care 3.564 reprezinta cheltuieli de executare atasand adresei si hotararea judecatoreasca in care este specificata suma de 5390 lei.
intrebarea mea este: eu ce pot face in aceasta situatie? platesc suma de 25.836 lei sau suma de 5390 lei sau ii fac plangere penala executorului pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals?
va multumesc anticipat