avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua tocmai ce am fost pacalit de o companie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua tocmai ce am fost pacalit de o companie fantoma de ...

buna ziua
tocmai ce am fost pacalit de o companie fantoma de trading online Sierra Invest din UK, cu suma de 1000 de euro.
unde as putea depune o reclamatie/sesizare,chiar daca nu imi mai recuperez banii niciodata.
Cel mai recent răspuns: Cabinet de Avocat , Avocat 14:23, 23 Iunie 2022
Buna ziua domnule Olexiuc,

Avand in vedere ca efectele infractiunii s-au produs pe teritoriul Romaniei, puteti formula plangerea penala in Romania, la Parchetul aflat in localitatea in care locuiti.

Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat.

Cu stima,
Avocat Samuel MICULA
Ultima modificare: Joi, 23 Iunie 2022
Cabinet de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea ... thatlonelybull thatlonelybull Buna ziua, intrebarea mea vine in legatura cu comercializarea de bijuterii din argint, online, DOAR prin intermediul paginii de social media INSTAGRAM, nu ... (vezi toată discuția)
Reclamatie persoana ce are cazier si urmeaza sa plece sa lucreze la negru in uk CataAndrei CataAndrei Buna ziua tuturor, As vrea daca se poate sa ma sfatuiti in legatura cu o problema.Problema consta in faptul ca exista un tip ce se tine dupa fosta lui ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Întâmpin și eu o problemă. În data de 01.02.2022, ... gabrielapana gabrielapana Bună ziua! Întâmpin și eu o problemă. În data de 01.02.2022, am încheiat un contract cu o formație (Tomis Quartet - Constanța), pentru prestarea ... (vezi toată discuția)