avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Activitate chrise

Activitate chrise

Am pierdut buletinul și pașaportul in anglia ce pot face că ambasada României sa îmi refacă actele pt că cei de acolo vor să îmi facă o foaie să mă întorc în țară pt a-mi reface actele cea ce eu nu pot pt că lucrez
Buna ziua as avea si eu o intrebare dar mai intai sa va explic situatia ....lucrez la o companie de huse pt saltele la ambalat nu am atenstat pt electrostivuitor dar totusi primesc ordine de la superiori mei sa fac livrarile si sa folosesc electrostiviutor cu toate ca au om cu atestat dar nu este capabil si nu stie cu sa foloseasca cum trebuie electrostivuitorul ... am fost trimisi in cea dea doua locatie a companiei unde am fost pusi sa facem ambalajul si sa mutam niste paleti cu un nou eletrostivuitor ...omul atestat sa il conduca ia fost frica ca se va rasturna cu el si i-am luat eu locul ...cand am urcat in el si am dat cu spatele marginea de la sant sa rupt si sa duc cu spatele in sant fara a fii avariat ...a doua zii cand mam dus la servicii toti sefii se uitau urat de parca am omorat pe cineva am incercat sa vorbesc cu directoarea sa ii explic situatia dar a refuzat ....la un moment dat a coborat secretara cu un referat in mana precum ca am utilizat electrostivuitorul fara autorizatia nimanui ...cum puteam sa il folosesc fara autorizatie cand eram trimis de catre sefe sa fac livrarile si pot spune ca nu sunt singurul care nu am autorizatie si sunt fortat sa il folosesc si ceilalti colegi ai mei fac acelasi lucru ...ce sa fac in acest caz semnez referatu daca nu il semneze imi pot inchide contractul de munca?
ca rezident in romania non europe pot sa lucrez in tarile din schengen ?
si cum as putea sa lucrez acolo? '' vreau sa merg impreuna cu sotia mea
Discuție visa englia
buna ziua as vrea daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.sotul meu este non UE cetatean are permis de sedere pt 5 ani in romania .ni sa oferit sansa de a lucra in anglia ce acte sunt necesare pt acordarea vizei in Marea britanie , asteptam un rsp va multumesc