avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... visa englia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

visa englia

buna ziua as vrea daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.sotul meu este non UE cetatean are permis de sedere pt 5 ani in romania .ni sa oferit sansa de a lucra in anglia ce acte sunt necesare pt acordarea vizei in Marea britanie , asteptam un rsp va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:48, 6 Februarie 2016
Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de sedere in romania pentru cetateni straini anita_64 anita_64 Buna ziua, Numele meu este Anita ,locuiesc de aproape 5 ani in Anglia cu un cetatean britanic si am dori sa ne stabilim in Romania impreuna cu fiul sau ... (vezi toată discuția)
Dobindirea cartii de identitate cetatean strain lilianagabriela lilianagabriela Sint casatorita de 1 an cu un cetatean strain( Syria) .Casatoria a avut loc in Cipru, dar am obtinut de la Ambasada Romaniei si certificatul de casatorie ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean din honduras Alex29011987 Alex29011987 Va salut cu respect, numele meu este Alex, am varsta de 29 de ani, sunt cetatean roman stabilit in Marea Britanie nu demult timp. Am facut eu ce-am facut si ... (vezi toată discuția)