avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate Lacy58

Activitate Lacy58

Buna seara,doresc o informatie despre pensia alimentara,cum se calculeaza daca tatal copilului este in strainatate.are un salariu net dar mai plateste asigurare de sanatate,rate la banca etc.
Multumesc pentru raspuns!
Răspuns la discuția Partaj Judiciar
Multumesc!
Răspuns la discuția Partaj Judiciar
Multumesc!
Discuție Partaj Judiciar
Buna ziua,Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.Am primit in donatie o gospodarie cu casa,anexe si gradina de la parintii mei dupa cateva luni de la casatorie.Aceste cladiri am vandut impreuna cu sotia,dupa care am construit tot impreuna o locuinta.La constructie am fost ajutat si de parintii mei aproape 40-50% din total cheltuiel.Intrebarea mea este cum se va imparti la partaj judiciar pentru ca avem si un copil minor
Multumesc pentru raspunsuri!
Multumesc foarte mult!
Buna ziua,Profesorii sant functionari publici?si daca poate sa infiinteze PFA sau PFI

Multumesc!
Răspuns la discuția Pierdut act de identitate
Datele mele personale sant utilizate de persoane fara drept legal
Multumesc!
Buna ziua,Va rog sa ma informati cum trebuie sa procedezi daca datele mele personale sant folosite de persoane necunoscute fara acordul meu.Ce poate sa se intample?Am fost la politie si am depus plangere.
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,Am o intrebare referitoare la plata CAS pentru PFI.Sunt in primul an de activitate ca PFI(februarie 2020)si doresc sa aflu daca trebuie sa platesc contributia CAS de 25% in acest an (venitul brut lunar este peste salariul minim)
Multumesc pentru raspuns!.
Răspuns la discuția Cheltuieli deductibile
Multumesc!
Textul de mai jos se refera la agentii de vanzari
....

Aceste cheltuieli sunt deductibile integral pentru situațiile în care vehiculele sunt:

folosite exclusiv pentru servicii de urgență,
servicii de pază și protecție și servicii de curierat;
--folosite de agenții de vânzări și de achiziții;
folosite pentru transportul de persoane cu plată, inclusiv pentru serviciile de taximetrie;
folosite pentru prestarea de servicii cu plată, inclusiv pentru închirierea către alte persoane sau pentru instruire de către școlile de șoferi;

Agentul de vânzări este o persoană angajată pentru a vinde diferite produse sau servicii. În domeniul tranzacțiilor bursiere agentul de vânzări trebuie să aibă pregătire de specialitate.

""Din activitățile unui agent de vânzări:

prospectarea pieței și aducerea de noi clienți
stabilirea și menținerea relațiilor cu clienții
analizarea cerințelor potențialilor beneficiari
pregătirea ofertelor comerciale
pregătirea prezentărilor necesare pentru serviciile firmei
efectuarea de prezentări de produse, prezentări tehnice și demonstrații
participarea la negocieri comerciale
particularizarea ofertei de produse și servicii pentru fiecare potențial beneficiar
menținerea contactelor permanente cu reprezentanții beneficiarilor
participarea la organizarea unor acțiuni promoționale: târguri, expoziții, campanii publicitare.""