avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1211 soluții astăzi
Forum Activitate mariamercedes

Activitate mariamercedes

Buna ziua! Pentru eliberarea certificatului fiscal si a adeverintei de rol( anexa 1 si 2 de la primărie) este necesara documentatia cadastrala? Menționez că actele îmi trebuie pentru succesiune.Mulțumesc!
Discuție ajutor judiciar
Buna ziua.As dori sa cer in instanta ajutor public judiciar.In functie de ce criterii se poate aproba cererea?
Răspuns la discuția credit
Multumesc
Discuție credit
Buna ziua.La un credit de nevoi personale ajuns la scadenta,ce se poate intampla? Se poate bloca contul sau se pune poprire pe salariu?
Buna ziua.In baza unei decizii definitive a judecatoriei se poate obtine titlul de proprietate asupra unui imobil? De unde si care sunt pasii de urmat? Multumesc.
Răspuns la discuția donatie
nu, nu are nici o clauza
Discuție donatie
Buna ziua! bunurile dobandite prin donatie pot fi supuse executarii silite (in cazul unui credit neplatit)?
Răspuns la discuția majorare pensie intretinere
Multumesc
Buna ziua.Se poate cere majorarea pensiei de intretinere in instanta,daca tatal achita 25% din venituri(conform dec. jud.),iar eu am cheltuieli mai mari cu copilul decit valoarea pensiei?
Răspuns la discuția partaj
nu doreste partajul din cauza taxei judiciare,dar are pretentii banesti asupra unei masini (bun comun,vindut)