avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Pentru eliberarea certificatului fiscal si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Pentru eliberarea certificatului fiscal si a adeverintei ...

Buna ziua! Pentru eliberarea certificatului fiscal si a adeverintei de rol( anexa 1 si 2 de la primărie) este necesara documentatia cadastrala? Menționez că actele îmi trebuie pentru succesiune.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:49, 20 August 2020
Anexa 1 si 2 sunt cu totul altceva. Sunt documente care atesta posesia si da, in functie de practica Primariei este posibil sa fie necesar un plan de amplasament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere copii de pe anexa 1 si 2 catre un neproprietar ContSters455690 ContSters455690 Buna seara! Sunt functionar public la o primarie si zilele trecute am primit o cerere pentru emiterea unor copii serox de pe Anexele 1 si 2- documentatii ... (vezi toată discuția)
Anexa 1 si 2... lonley-wolf lonley-wolf Ce contine anexa 1 si 2 a unui imobil...? Daca eu am cumparat o casa de locuit de la altcineva prin sentinta judecatoreasca am dreptul sa cer o copie de pe ... (vezi toată discuția)
Documente cadastrale necesare la vanzarea-cumpararea unei proprietati AureliaP AureliaP La incheierea actelor de vanzare-cumparare a unei case cu terenul aferent, intr-o comuna, vanzatorul este obligat sa prezinte documentele cadastrale? Care sunt ... (vezi toată discuția)