avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate kissvisylove

Activitate kissvisylove

Mulțumesc pentru răspunsuri! Am sunat la CNPP și încă nu se poate așa ceva deoarece nu există nici un acord între România și SUA în ce privește stagiile de cotizare. Se lucrează la așa ceva. Până ies eu la pensie, peste 40 de ani, poate va fi un acord :)!
Mulțumesc! Mulțumesc!
Eu nu susțin nimic. Exprimarea mea a fost greșită! Întrebarea era de fapt dacă pot cumula stagiul de cotizare din SUA cu cel de aici, acum, pentru viitor, până la ieșirea la pensie. Mulțumesc! Îmi cer scuze pentru exprimare!
Socrul meu a făcut acest lucru în Belgia, a adunat anii vechime de aici acolo, de ce nu ar fi posibil și la noi? Convenția de la Haga nu ajută? România dă voie să cumperi ani vechime dar să ia în considere anii lucrați acolo nu?
Am ani lucrați acolo și aș vrea să-i pun pe cartea de muncă în România!
Bună ziua!
Se pot converti anii lucrați în USA în ani lucrați în România, pe cartea de muncă? Dacă da, ce acte sunt necesare?
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Alocatie nou nascut
Multumesc
Buna ziua
Copilasul s-a nascut pe 14 februarie, am depus actele pentru alocatie pe 25 februarie, cand ar trebui sa primeasca prima alocatie si de ce?
Multumesc
Se poate primi stimulentul de insertie daca mama isi ia doar prenatal si postnatal, si incepe serviciul fara a mai intra in concediu de crestere a copilului?
Răspuns la discuția Pamant mostenire
A fost tata (fiul lui) si a intrebat, si la tribunalul de unde sunt si la tribunalul din judet, si nu au nimic
Am un bunic care si-a facut mostenirea cu fratii lui (ani de zile au tot inceput procese din cauza nemultumirilor dintre ei) dar nu are nici o foaie de la ultimul proces incheiat (am inteles ca e proces definitiv).
Imi puteti spune va rog unde gasesc foaia, decizia finala? Fara foaia respectiva nu poate vinde sau dona nimic.