avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pamant mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pamant mostenire

Am un bunic care si-a facut mostenirea cu fratii lui (ani de zile au tot inceput procese din cauza nemultumirilor dintre ei) dar nu are nici o foaie de la ultimul proces incheiat (am inteles ca e proces definitiv).
Imi puteti spune va rog unde gasesc foaia, decizia finala? Fara foaia respectiva nu poate vinde sau dona nimic.
Cel mai recent răspuns: kissvisylove , utilizator 10:14, 1 Octombrie 2018
La tribunalul care a pronuntat sentinta. Va trebuie nr. de dosar. Mergeti acolo si intrebati. Trebuie sa vi se dea din arhiva hotararea definitiva.
A fost tata (fiul lui) si a intrebat, si la tribunalul de unde sunt si la tribunalul din judet, si nu au nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa ? ku990 ku990 De pe vremea cand eram copil casa in care locuiesc este pe numele strabunicii . Evident, strabunica a decedat pe vremea cand eu aveam 8-9 ani. Bunicul, fiu ... (vezi toată discuția)
Mostenire claudino claudino buna ziua, bunicul meu are un act de mostenire dupa tatal lui, si nu stiu daca este bun...daca el este mostenitorul de drept sau trebuie sa deschid ... (vezi toată discuția)
Eliminarea unui copil din alt concubinaj din dreptul la moștenire Ungureanu Antonio Ungureanu Antonio Buna ziua ! In urma unui proces de succesiune , o bunica vrea sa treacă niște proprietăți doar pe numele soției , și nu și a soțului , deoarece soțul ... (vezi toată discuția)