În urma unui proces, autorizatia de funcționare a clubului de lângă locuința mea, a fost suspendată pana la soluționarea definitivă a acțiunii in anulare a actului administrativ. Hotărârea este definitivă si a fost pronunțată în iunie anul acesta.
Motivul actionarii în instantă este muzica la intensitate mult prea mare si faptul ca în weekend este imposibil sa dormi.
Clubul a continuat si continua sa funcționeze si după decizia instantei si are cel putin 3 nopti de petrecere săptămânal.
Am înștiințat primăria și politia ref la decizie. Primăria oricum știa, ca sunt parte din proces pentru ca au emis autorizatia fără sa fie îndeplinite toate condițiile conform legii. Primarului i-am făcut plângere penală pentru ca a refuzat constant sa aplice legea si le-a permis funcționarea fără autorizatie vreo 8 ani, clubul având din 2017 autorizatie cu program vineri-luni de la 20 la 06.
Revin la situația actuala: am informat în scris primăria și politia locală ref la decizia judecătorească. Primăria nu va mișca un deget, va încerca sa mai inventeze ceva sa ii tina în brate, deci nu va aplica legea.
Politia a refuzat în nenumărate rânduri sa aplice clubului sanctiuni pentru galagie -am inregistrari cu refuzul lor- și nici acum nu se grabesc sa aplice legea.
Va rog sa îmi spuneti clubul ce risca prin nerespectarea deciziei, cine trebuie sa aplice hotărârea si cum, si ce se aplica politiei ca doar dau din umeri ca nu e treaba lor?
Menționez ca e vb de mediul rural unde legea e opțională, pe principiul "pentru ca putem", iar în cazul asta clubul face legea.
Multumesc, nu este restaurantul meu, este restaurantul care nu ma lasa sa dorm noaptea din cauza manelelor mizerabile (nu ca ar fi si altfel de manele).
Exista un restaurant care are sediul social pe o strada si la un numar care nu exista (probabil o fi existat inainte sa se schimbe numele strazilor, numerotarea, nu stiu ).
Este acest restaurant pasibil de amenda? Exista un termen legal in situatia in care, sa zicem ca se schimba numarul strazii, sa schimbe si actele, astfel ca sediul social sa aiba adresa reala?
La doua case distanta de unde locuiesc este un restaurant, care are si un teren de fotbal, la etaj, afara. Adica este construit pe niste piloni, ca un pod (sa zicem) si inconjurat cu plasa. Nu ma astept ca cei care vin sa joace fotbal sa recite poezii, dar se pare ca fotbalul implica urlete si la fiecare doua lovituri de mine, 3 injuraturi. Fiind la inaltime, se aude foarte tare tot ce se petrece acolo, iar urletele si injuraturile sunt bomboana de pe coliva. Care ar fi distanta minima si conditiile in care poate fi construit si folosit un teren de fotbal ? Exista vreo baza legala sa pot face o reclamatie? Ma deranjeaza destul de tare, plus ca am un copil micut, care ar trebui sa nu auda toata porcariile pe care le emit "intelectualii"de pe teren. (media de jucat fotbal e cam o data la doua zile, dar de cele mai multe ori se intampla in fiecare zi)
Fratele meu a divortat in 2009. In urma divortului, fosta sotie a ramas cu copilul (pe atunci legea nu dadea castig de cauza si tatilor) si cu toate bunurile acumulate pe perioada casatoriei.
Mult timp fosta sotie nu i-a permis sa ia copilul acolo unde fratele meu se mutase si de fiecare data cand il reusea sa vada copilul, fosta sotie exagera cu telefoanele si intrebari.
Intrebarea este daca acum, ar putea ca pe baza legii noi, ar putea sa se rejudece incredintarea copilului si sa poata avea grija de copil si fratele meu (autoritate părintească comună) si sa nu mai plateasca pensia alimentara despre care oricum nu stie pe ce se duce.