Se poate face constestatie la executare. dar, nu va fost comunicat procesul verbal? pentru ca in prima faza trebuia contestat procesul verbal. Trebuie vazut in cadrul contestatiei, cui ia fost comunicat procesul verbal
Buna ziua! detaliile oferite de dumneavoastra nu sunt suficiente. Terenul si casa sunt intabulate? daca da, pe numele cui? trebuie deschisa mostenirea apoi, ca sa puteti construi pe acel teren trebuie sa fie proprietatea dumneavoastra, trebuie sa fiti trecuti in cartea funciara ca si proprietari, iar pentru asta, din ce spuneti dumneavoastra, trebuie deschisa mostenirea.Sfatul meu este de a consulta un avocat, la care sa mergeti cu toate actele ce le aveti, pentru a va putea indruma spre calea de urmat.
Daca nu puteti angaja un avocat sa va reprezinte, v-as sfatui sa incercati o intelegere cu ei, sa dati inapoi marfa ramasa si sa incercati incheierea unui angajament de plata, cu termene reale si posibile pentru d-voastra, pentru diferenta de suma ramasa.Daca facturile si contractele sunt in ordine, si sunt acceptate la plata, pe langa suma datorata este posibil sa fiti obligati si la plata unei exepertize contabile, sau a cheltuielilor de judecata.
Prin urmare, sfatul meu este sa incercati o intelegere cu creditorul dumneavoastra.
Buna ziua! Activitatea asociatiilor si a fundatiilor este reglementata de OG 26/2000 cu modificarile ulterioare.
Actele necesare pentru constituire sunt: cererea catre Judecatoria din raza teritoriala unde se va infiinta asociația, motivata in fapt și in drept; dovada achitarii taxei judiciare de timbru in suma de 100 lei, dovada disponibilității denumirii, valabila ( este valabila timp de 6 luni, prin urmare recomnadarea mea, este ca de la momentul la care trimiteti cererea catre Serviciul Comunicare și Relatii Publice din cadrul Ministerului Justitiei, pentru a solicita aprobarea denumirii, să incepeti sa adunati si restul actelor necesare, pentru a va incadra in termenul de 6 luni); actul constitutic și statutul asociatiei autentificate ; dovada patrimoniului initial-respectiv cel putin un salariu minim brut pe economie, facuta printr-un extras de cont; dovada sediului asociatiei- contract comodat, inchiriere; certificatele de cazier fiscal ale membrilor fondatori; copie dupa cartea de identitate ale membrilor fondatori.
Actul constitutiv si statutul se depun in 3 exemplare originale autentificate de către un avocat sau notar si o copie conforma cu originalul, impreuna cu cererea, la Judecatorie.
Celelalte acte se depun in cate un exemplar original si doua copii conforme cu originalul.
Sub sanctiunea nulitatii absolute, actul constitutiv si statutul trebuie sa respecte prevederile din OG 26/2000