avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Activitate ku990

Activitate ku990

De 10 luni am schimbat domiciuliul in alta localitate respectiv emis un nou act de identitate cu adresa noua la care locuiesc.
La adresa veche aveam 2 amenzi si o masina in posesie, am facut cerere de transfer al datoriilor catre noua primaria insa de atunci si pana in prezent acest lucru nu s a intamplat.
Ce pot face ca primaria anterioara sa imi transfere situtia catre noua primarie ?
Răspuns la discuția Radar in zona 50 dar de fapt 70
Am fost de curand pe zona respectiva, unde am fost inregistrat de aparatul rada insa INDICATORUL CU 70KM /H A DISPARUT !
Am studiat putin pe cont propriu si am aflat ca pe sectorul de drum respectiv limita este de 50 km insa dintr-o eroare a fost montat cel cu 70, insa a fost pentru scurt timp prezent acolo.
Acum ce se va intampla? Eu am respectat indicatorul si pana la 120km /h in zona de 70 nu se retine permisul.
De unde puteam sa stiu ca e montat aiurea.
In situatia de față in apel mai pot face ceva? E deja depus dar nu are termen.
Am primit hotărârea.
Nu mi s a acceptat probatoriu, planse foto, martori si un disc dvd cu video al zonei respective.
Mai departe in apel si pot refuza?
Nu mi se pare corect sa fiu pedepsit pentru o contraventie ce nu a fost săvârșita si tot odata nu mi se accepta faptul sa dovedesc nevinovatia mea

latka a scris:

Când veți primi hotărârea motivată a instanței, veți avea un răspuns complet. Aveți, după aceea , posibilitatea apelului.

tocmai s-a respins contestatia insa nu inteleg de ce, am pus toate probele, video, foto, specificat martori, am precizat sa faca adresa catre drumuri cu indicatoare si multe altele, la prima prezentare a fost respinsa direct,
recent am fost surprins de radar cu viteza de 118/km in zona de 50km/h .
realitatea insa este ca zona era de 70 km /h, ag de pol. nu m-a crezut asa ca totusi am trecut la mentiuni: nu am observat indicator limita 50km .
L-a sfatul cuiva m-am intors la cateva zile si am facut poze si video la indicator, am luat si o persoana pentru a fii martor.
Am sanse de castig daca depun contestatie sau doar accept situatia asa cum este .
Dupa depunerea contestatiei mele asupra unei contraventii rutiere, mi.a ajuns azi un plic in care se menționează sa prezint dovezile mele, asta in 10 zile de la data comunicării.
Problema este ca fața de plicurile anterioare pe care aveam stampila cu data primirii, pe acesta nu am.
Este vreo problema in a demonstra ca azi mi.a venit plicul si sa pot numără cele zile de azi ?
Daca ar fi sa ma iau dupa data expedierii de pe plic , as mai avea doar 1 zi.
Răspuns la discuția Radar in zona 50 dar defapt 70
Cer anularea intregului pv sau doar anularea masuri complementare de retinerea permisului
Mi s.a intocmit proces verbal de contraventie pentru depasirea vitezei cu +66km/h mai exact 116km/h in zona de 50km/h. Asta scrie in pv .
Realitatea face ca m.am intors 2 zile mai tarziu pe acelasi traseu pentru alte motive, si am observat ca nu aveam limita 50 ci limita 70 !!! Deci aveam +46km/h .
Pot face contestatie si obtine anularea sanciunii complementare de suspendarea dreptului de a conduce pe perioada de 90 zile ?
Discuție Data gresita pv
Am fost surprins de aparatul radar ieri, 29.10.2023 , insa pe procesul verbal cifra "9" este considerara cifra "3" .
Mai exact data este gresita.
Acesta este un link cu poza datei de pe pv .
[ link extern ]

Pot invoca nulitatea absoluta ?
Răspuns la discuția Despagubire rca deces
Intrebarea mea este cum se imparte despagubirea acordata, se imparte egal sau copii sau sotul ia procent mai mare