avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate tudoradrian94

Activitate tudoradrian94

Bună ziua,

Lucrez la o multinațională ca agent vânzări în urma unei interacțiuni cu un client am fost sugrumat lovit de pereți si jignit. Am făcut plângere penală sunt probe cu martori și camere dar nu am certificat medico legal pentru ca mi au spus ca nu pot scoate fiindca nu sunt urme vizibile. Doresc sa știu care îmi sunt drepturile ca și angajat și dacă am dreptul la despăgubiri din partea companie unde sunt angajat.

Mulțumesc,
Intr-o locatie unde sunt 2 propietari unul dintre ei a montat camere de luat vederi iar celalalt nu este de acord. Unde trebuie sa ma adresez sau cum se procedeaza pentru a scoate camerele si a fi sanctionat?
Buna ziua! Locuiesc intr o casa unde sunt 2 propietari. Unul dintre ei nu este de acord cu montarea camerelor de luat vederi. Cum se procedeaza?
Răspuns la discuția Furt
Le-am cerut sa imi arate probele video si au refuzat cei de la magazin si cei de la politie. Se eschivau cand ii intrebam daca pot sa-mi arate probele video. Vreau sa cred ca chiar daca au probe imi dau clasare pentru ca prejudiciul este foarte mic si n-am mai avut alte incidente.
Discuție Furt
Am furat in urma cu 5 luni produse in valoare de 20 lei dintr-un magazin. Cazul nu s-a rezolvat nici acum, inca sunt suspect pentru ca nu vreau recunosc. Politia imi spune ca are probe video si ca cel mai bine este sa recunosc si sa-mi dea renuntare. Eu vreau sa-mi dea clasare .Impacare nu pot face pentru ca le-am facut plangere pentru purtare abuziva celor din magazin.
Este prima fapta , n-am mai avut nicio abatare.

Cum pot sa rezolv cazul sa-mi imi dea clasare nu vreau sa am cazier pentru renuntare.
Ce fel de ajutor pot primi din partea statului ca persoana fara venituri,fara sa fiu inscris la vreo unitate de invatamant,fara posibilitate la somaj, , nu detin propieti etc.
Am 21 de ani , nu lucrez , nu sunt la facultate , nu am niciun fel de venit . Vreau sa stiu daca pot fi luat in intretinere de catre parinti , fiind luat in evidenta de catre angajatorul unuia dintre parinti ca persoana aflata in intretinere?
Interesul este de a avea asigurare medicala
Un taxi m-a lovit pe trecerea de pietoni, semaforul pentru trecerea de pietoni nefunctionand . Taximetristul m-a luat in masina lui si m-a dus la o sectie de politie sustinand ca eu am trecut pe rosu( a2a zi am fost sa verific semaforul si am facut o poza ca nu funtiona), dupa care am fost la spital asteptandu-ma un politist ,mi-a pus o serie de intrebari ,dupa care mi-a spus ca acest caz nu este asa de grav .m-a pus sa semnez o declaratie in care pot face plangere in 3 luni de zile,si mi-a spus ca pot pleca acasa ca este foarte aglomerat la spital pentru alte analize (radiografie)si ca ma vor suna ei.Mentionez ca piciorul a intrat sub roata taxiului ,si ma aflam spre sfarsitul traversarii pe trecerea de pietoni. Taximentristul a plecat acasa linistit, iar lucrurile l-a mine s-au complicat nu mai pot merge, piciorul ma doare ingrozitor. Nu am depus plangere.
Ce pot sa fac? Doresc ca acel taximetrist sa imi plateasca recuperea piciorului? Se poate obtine ceva?