avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intr-o locatie unde sunt 2 propietari unul dintre ei a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intr-o locatie unde sunt 2 propietari unul dintre ei a montat ...

Intr-o locatie unde sunt 2 propietari unul dintre ei a montat camere de luat vederi iar celalalt nu este de acord. Unde trebuie sa ma adresez sau cum se procedeaza pentru a scoate camerele si a fi sanctionat?
Il notificati sa le desfiinteze, Motivati solicitarea dvs.
Apoi daca refuza, formulati fie plangere penala fie actiune civila... in functie de ceea ce doriti concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare camera supraveghere tatiana_toma tatiana_toma Buna ziua, am inchiriat o casa la curte, in curte sunt 2 corpuri de casa in una locuim noi si in cealalta locuieste baiatul propietarului, fara acordul nostru ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a instalat camere de luat vederi care filmeaza 360 ... oliver mandic oliver mandic Vecinul și-a instalat camere de luat vederi care filmeaza 360 de grade iar două din ele filmeaza fix in curtea mea. Intimitatea mea este tulburată, ce pot ... (vezi toată discuția)
Cum se poate rezolva aceasta situatie bucurescu bucurescu buna ziua, vin cu urmatoarea problema : am inchiriat o casa unei persoane juridice. Acum 2 ani, in anul 2007, respectivul patron a ridicat in continuarea ... (vezi toată discuția)