avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Activitate coltaciprian

Activitate coltaciprian

Răspuns la discuția Credite Restante ROMANIA
Am nevoie de un avocat , eu nu mai sunt in tara . Nu am adresa in tara .
Răspuns la discuția Credite Restante ROMANIA
Din 2005 pana in 2013 , au fost 8 . Am achitat doua direct , altele se opreau pe salar , e complicat , incerc . Multumesc frumos !
Am ceva credite restante in tara , o parte le-am platit , altele vreau sa le platesc ! Cum si unde pot afla pe la cine se afla si cat ar mai fi de plata ?
Răspuns la discuția datorii
nu cred ca in afara poate sa ma execute ptr niste datorii in romania !!!
Discuție datorii
datoriile la banci sau alte credite care nu se pot achita ! ce poate sa ti se intample , daca nu detii nimic in romania ?:((
Răspuns la discuția titlu proprietate teren
il chemi in instanta
Răspuns la discuția Leasing auto
am luat legatura cu rci leasing romania si ei au trimis dosarul la aps ! trebuie sa le dau 5100 de euro !!! ce pot sa imi faca daca nu platesc ? eu si sotia nu avem nimic !
Răspuns la discuția Stopare penalizari
pai si cum iti dai seama ca sunt abuzive ?
am achizitionat in 2012 un credit de 750 de ron de la provident ! in martie 2013 am plecat din tara ! incerc sa aflu cat am de plata , dar dosarul a ajuns la firma de recupare creante din bucuresti ! acolo nimeni nu vrea sa imi spuna , decat daca le dau numarul de telefon , eu nu dau nici un numar de telefon !!! ce pot sa fac sa aflu ?
Discuție Leasing auto
In 208 am cumparat un autoturism dacia logan in leasing pe sase ani ! in 2011 am renuntat la contract deoarece nu mai puteam sa platesc ! am ramas cu o suma de 6000 de ron restante ! as dori sa stiu ce sa fac sa inchei aceasta problema ! sa le dau ce datorez si gata ! ei au spus ca trebuie sa dau 3500 de euro !